Marjan Mijajlović za SodaLIVE.ba: Bolji smo od Estonije!

8. Oktobra 2009.
1 min. za čitanje

spahamarjanciro

U subotu 10.10.2009. našu fudbalsku reprezentaciju  očekuje odlučujući ispit i jedna od najvažnijih utakmica ikada – utakmica u Estoniji. Pobjedom će naši momci i teoretski osigurati plasman u baraž za SP 2010 godine u Južnoj Africi. SodaLIVE.ba će biti medijski pokrovitelj prvog centralnog prenosa utakmice u našem gradu koji će se održati u sportskoj dvorani Lukavac. Uz TV signal potrudit ćemo se da pruzmemo ton sa RSG radija na kojem će se uživo iz Talina javiti sigurno najbolji sportski komentator u BiH, Marjan Mijajlović.  Iz tog razloga kontaktirali smo Marjana pred polazak u Estoniju i evo šta je izjavio za SodaLIVE.ba:

“Ovo će za mene biti jako težak prenos i do sada sigurno najteži a sve to zbog Vedranove smrti koja me jako pogodila. Siguran sam da će momci odigrati za Vedrana i da će pobijediti, jer smo mnogo kvalitetniji od Estonije koju smo dobili 7:0 u prvom meču”.

Kada smo se pozdravili i Marjanu poželjeli sretan put, on je je izjavio: “Pozdravljam sve lukavčane i nadam se da će uživati u prenosu i pobjedi naše reprezentacije”.

(SodaLIVE.ba)

Podijeli ovaj članak
7 komentara
7 komentara
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments

Oni ti ga puše Marjane

Ma u dvorani ludilo ima da bude!

ee sad me samo zanima gdje ce to da bude
il u dvorani ili u as-u??

Valjda sve bude po planu Marjan KRALJ!!!!!!!!!!!

zašto nije bilo sioux lukavac 6 dio a vec je cetvrtak

sto se organizuje gledanje tekme na dva razlicita mjesta?? tako nece biti dovoljno raje ni u as-u ni u dvorani….