fbpx

Uskoro šest “ležećih policajaca” na općini Lukavac

1 min. za čitanje

Saraj inženjering d.o.o. Sarajevo završilo je Projektnu dokumentaciju za Općinu Lukavac koja se odnosi na postavljanje usporivača brzine tj. “ležećih policajaca” na šest lokacija.

“Policajci” će biti postavljeni u ulicama Branilaca Bosne, Muhameda Hevai Uskufija i 25. Novembra. Dok će tri biti postavljena u blizini osnovnih škola u Lukavac Mjestu, Puračiću i Poljicu.

Nevezano za temu, za kraj smo ostavili fotografiju prikaza pozicije na kojoj je slučajno prikazano i nepropisno parkirano policijsko vozilo. Šta onda očekivati od ostalih učesnika u saobraćaju.

Podijeli ovaj članak
10 komentara
Subscribe
Notify of
10 komentara
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments

To su generacijski ležeći policajci!

A zasto je nepropisno parkirano policijsko auto? Mozda osigurava sigurnost radnika koji rade na mjerenju i snimanju odnosno projektu buducih usporivaca brzine.
Prepoznao sam policajca u civilu?.

Malo je šest.treba jedno 100 komada odmah,na svakih 100 metara u gradu tako da se ne može normalno voziti i da vozaći češće mijenjaju amortizere.

Ala ga grad cvijeta iznicu i novi lezeci mnogo se promjeni kako Bogu hvala odoh iz tog sranja od drzave a i grada.

Shadowintruder imas jako zanimljiv nick i to na engleskom jeziku. Nisi ti odmakao dalje od bliskog istoka *** nepismeni.
Cvijeta
Promjeni
Iznicu……
Naravno da trebas otici kada si nepismen.

Hocemo li imati dovoljno policajaca u sluzbi da leze na tim lolacijama po cijeli dan hehe

Lezeci treba postaviti obavezno u mjestu Hrvati i dole djeca idu u skolu znaci obavezno pravac prema koksari

Ovo je dobro, hbitito, kad se pogine neko ispred ove pekare, ovaj kako se zove strucnjak za saobracaj i kioske, sto je odobrio, rece nije on nista kriv, nije kupio diplomu. ista situacia i iza sode na magistralnom putu,