fbpx

Tribina u Lukavcu: “Kuda nas vodi socijal-liberalizam”

1 min. za čitanje

U petak, 17. Novembra Naša stranka Lukavac organizuje tribinu na temu “Kuda nas vodi socijal-liberalizam”. Na tribini govore Sabina Ćudić i Tarik Haverić.

Sabina Ćudić je potpredsjednica Naše stranke i zastupnica u Skupštini Kantona Sarajevo. Diplomirala je Političke nauke i Međunarodne studije na Towson Univerzitetu u SAD-u, a magistrirala Ljudska prava i demokratiju na Univerzitetu u Sarajevu i Univerzitetu u Bolonji.

Tarik Haverić je politolog i profesor na Akademiji likovnih i scenskih umjetnosti u Sarajevu, prevodilac sa francuskog i arapskog, dramaturg i bivši urednik igranog programa TV SA. Autor je knjiga Ethnos i demokratija. Slučaj Bosne i Hercegovine (2006), Čas lobotomije. Prikaz jednog kulturnog skandala (2007), I vrapci na grani (2009).

Tribina će biti održana petak, 17. Novembra u sali Biblioteke Lukavac sa početkom od 18 sati. Pozvani su svi građani da uzmu učešće.

Podijeli ovaj članak
7 komentara
Subscribe
Notify of
7 komentara
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments

Šta je socijal liberalizam,Da li Socijal liberalizam može dozvoliti da Radnici štrajkuju,borbi živi pod šatorima,penzioneri plaćaju zastarjele dugove….

mal ne rekoh kud nas vodi igdje ce nas odvest … i socijal i liberalizam … sve neke demokrate, socijali, radijali i sl. – a ne vodi nas opcija nego ljudi koje mi biramo i koji su i dobri kako ih izaberemo tj izabiramo od prvih slobodnih-demokratskih izbora; Baljkanski cojk je cudo njako, sve se bori za ko slobodu, jednakost, ravnopravnost a sve vise hoce da dominira (pa makar sa pivom ispred granapa), nesto halabuci, prdi, zjeva, tura nos u tudja posla itd. ILI cesce, uziva u gazenju (da ne kazem sta brezobrazno), ponizavanju, podmetanju drugog obraza, zakopavanju glave u pjesak a sa gu*com sta bude, pa sta bude, neka bude 😉 Fri jor majnd 🙂

Evo druga godina vladavine lafinaša Delića a kod nas u Lukavcu se samo broj javnih tribina povećao sa ništa na jednu tribinu mjesečno!
Ako su nam sa ovom novom lafina-politikom samo tribine ostale, odoh smo mi onda u ambis.

Ovo je savrsen prostor za vas miseve koji samo nesto pametujete iz svojih rupica. Izadjite na ulicu i tako pricajte nemojte se skrivati ovde pod laznim imenima. Neko barem javno i sa svojim imenom i prezimenom prica o nekim temama. Radi vas miseva mi se gade portali fujjj.
Svaka cast za tribinu i temu!
Pozdrav iz rupe za moje miseve :*

Opet tribina, oćel lafinaš šta laprdati ako neće da ne dolazim jer bez njeg cirkusa nema. Još jedna u moru gluposti koje ovaj narod zatupljuje.

E da ste Delića Lafinaša pozvali na tribinu kao govornika, tribinu ste mogli komotno da nazovete: “KUD IDIJOTI”!

Na Tribinu je pozvat SDPINSIDER da govori