fbpx

Spašeno dijete koje je palo u rupu sa fekalijama: Nadležni mjesecima ne reaguju

2 min. za čitanje

Od mjeseca aprila, fekalne vode se nakupljaju u rupu u ulici Lukavačkih brigada, zbog čega su stanovnici ove ulice ogorčeni i traže reagovanje nadležnih organa, koji ih mjesecima i ignorišu.

Na terenu smo zatekli ogromnu rupu u koju se danima nakupljaju fekalije, a neugodan miris se širi cijelom ulicom i sve do izvora Petrak.

Jučer je došlo do nesreće jer je pomenuta rupa neadekvatno obilježena i osigurana, pa je dijete od 3 godine palo u istu, ali je spašeno od strane prolaznika.

Način na koji je obilježena i osigurana rupa sa fekalijama

Od aprila je otvorena rupa u ulici Lukavackih brigada. Svake 2 sedmice dođu iz Komunalnog, iscrpe rupu i onda se drugi dan ona ponovo napuni vodom. Bio je sajam List, bio je koncert i sve 50 metara udaljeno. Ništa se nije riješilo. Mi smo zvali Komunalno, ali sve ostane na: vidjećemo, izjavila je stanarka iz ulice Lukavačkih brigada za naš portal i dodala:

Jedan stan je udaljen 2 metra od septičke. Ja više ne znam šta da radim i kome da se obratim. Svaki dan ili svaki drugi, samo se postavljaju slike kako se sadi cvijeće po gradu, a ovaj problem 3 mjeseca niko ne rješava.

Podijeli ovaj članak
4 komentara
Subscribe
Notify of
4 komentara
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments

Ovdje ce da završi bundoglavi.
Iskopao sebi septicku

Neka malo turizma u gradu

Sexy turizam

Traze vodu pitku:)