fbpx

Socijaldemokrate BiH otuđile FB stranicu SDP Lukavac od svojih bivših drugova

1 min. za čitanje

Na email redakcija@sodalive.ba dobili smo saopštenje za javnost SDP Lukavac koje objavljujemo u nastavku.

Zbog velikog broja reakcija upućenih na adresu SDP Lukavac od strane građana, članova i simpatizera, a vezano za zloupotrebu i preimenovanje zvanične FB stranice OO SDP Lukavac od strane bivših članova i njihovih nalogodavaca, dužni smo obavjestiti sve pratioce FB, da rad i aktivnosti OO SDP Lukavac mogu nastaviti na novoj zvaničnoj FB stranici OO SDP Lukavac.

Iako ovakav očajnički potez INTERSNE GRUPACIJE možda i ne zaslužuje komentar, jer to najviše govori o njima, ipak ne može se oteti utisku da se radi samo o plagijatorsko-bezidejnoj skupini koja iako negira i nipodištava SDP, vrlo rado krade i koristi sve što pripada SDPu, ali i drugim partijama socijaldemokratske orijentacije (zvanični logo, zvanične internet stranice, mandati, strančke evidencije…).

Mi u SDPu iako izloženi svim ovakvim kukavičkim potezima, ćemo istrajati u našoj borbi za istinske vrijednosti socijalne pravde, poštivanju Zakona i širenju istine, a na ovakve i slične stvari odgovorit ćemo pravnim i Zakonom propisanim mjerama.

Podijeli ovaj članak
7 komentara
Subscribe
Notify of
7 komentara
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments

Svo ovo vrijeme,u kojem smo upozoravali, vrli “vodja” i njegove skutonose , je/su koristili sve resurse drustva,institucija,SDP-e i gradjana, tj.Njegovih podanika, da neometano poentira i priprema nevidjenu politicku prevaru i kradju.SDP ce to i nekako preboliti i sanirati stetu,ali gradjani nikada.Drustvenim novcem su mamljeni da “kuluce” na bezbrojnim radnim akcijama.On bi se pojavlo da ih kurazi i opuca seriju selfija kojima je “veliki vodja” podlo zadavao niske udarce svojim drugovima koji su mu SVE DALI,zalazuci pri tome svoj licni obraz i partijski ugled. Samo,kada prodje zima, i otope se snjegovi, ostace tragovi goleme prevare i tuge na ovoj napacenoj Zemljici…

Milenko svaka cast na komentaru samo da dodam VECEG LAFINASA OD OVOG DELICA NE PAMTI LUKAVAC U SVOJOJ ISTORIJI

Dragi moj maak,ti si bio jedan od prvih koji je prepoznao ovo zlo. I ne samo to,-nego si ostao svo ovo vrijeme dosljedan u svojoj originalnoj i britkoj kritici koja se pokazala potpuno opravdanom.
Ja sam homopolitikus koji se aktivno jos od mladosti bavi politikom, i internacionalno.Samo,ovakvog beskrupuloznog politikanta nisam vidio ni cuo.Covjek,koji ne preza da ono najsvetije ,svoju djecu i suprugu, uvlaci u svoje suspektne politikantske marifetluke,, zasluzuje svaku osudu…U tu svetinju se ne dira nego gine.Samo,sada,kad se drznuo da bukvalno pokrade socijaldemokraciju, i moja malenkost ce se dobro potruditi da tako ne ostane.Ja sam bio,jesam i bicu socijaldemokrata,ali onaj kojije dovoljno kritican da se pobrine prvo o ..svome politickom”jatu”postujuci sve druge humane i realne politicke opcije.Ali ovo,ovjaj politicki kriminal, bez presedana -zasluzuje jedan siri i ozbiljan otpor.Alisamo verbalno i fer i otvoreno.Sagom argumenata,nikako obrnuto.

“Ko laže taj i krade” a svi već znamo ko je najveći lažov u Lukavcu

Ko laže taj i krade………..Đilas

Najveći lažovi su:Lafinaš i Tarik,ko je veći onaj ko nas laže 30 godina ili ovaj što nas izda njemu

Jamte dreku… šutili ste kad su to drugima radili, kad su se tuđim perjem kitili, tuđi rad i tuđe zasluge sebi pripisivali. Sad kad su vama zavalili, na poštenje se pozivate.