fbpx

Šest mladih sa općine Lukavac među uspješnim mladim ljudima na TK

1 min. za čitanje

Vrijedna ekipa Radio Kameleona nedavno je pokrenula „Big Bang Challenge“ – projekat koji ima za cilj prepoznati nove heroje, lidere, uzore, inspirativne i uspješne pojedince među mladima u Tuzlanskom kantonu.  U prvom krugu žiri je izabrao 75 mladih između 13 i 29 godina iz raznih gradova sa područja TK.

Kandidati se takmiče za titulu “Heroj generacije” i podijeljeni su u nekoliko kategorija, a pobjednici svake kategorije biće proglašeni u maju na završnom i centralnom događaju „BIG BANG Challenge“ u Tuzli. 

Lukavčani mogu biti ponosni na to da se među nominovanima nalazi šest mladih sugrađana, o čijim smo uspjesima ranije pisali.

Trenutno je aktivno glasanje za najboljih 30 kandidata, a mlade Lukavčane možete podržati tako što ćete glasati za njih na linku ispod.

Nermin Đuzić – Nauka i obrazovanje

Amina Žigić – Građanski aktivizam

Hamza Čajić i Mensur Đozić – Sport

Belma Sakić – Muzika

Naida Bajrić – Poduzetništvo i Start-Up.

Moguće je iskoristiti po jedan glas za svaku kategoriju, te ovom prilikom pozivamo da vašim glasovima podržite ove mlade ljude sa područja naše općine, jer su oni naša budućnost i svjetlo u tmini negativnih dešavanja posljednih dana.

Podijeli ovaj članak
2 komentara
Subscribe
Notify of
2 komentara
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments

Kameleon propast jednog radija. Berba lafinas nikada plate nije dao. Pitaj Dzezi i Harija. Neko svaka cast svakome ko uspije iz Lukavca. Jer to je kao da krenes od -10 a ne od 0.

Usput, cure su prelijape.