fbpx

Samra Omerkić iz Poljica izrađuje torbice koje će vas ostaviti bez teksta

3 min. za čitanje

PuPi Bags je postala apsolutni hit za sve pripadnice ljepšeg pola koje vole moderne i unikatne stvari.

Prostrani modeli upečatljivog dizajna, odišu bezvremenskom elegancijom i savršeno funkcioniraju u svim prigodama. Odlučili smo saznati ko se krije iza ovog popularnog brenda.

Samra Omerkić dolazi iz Poljica. Ova kreativna djevojka završila je Srednju Medicinsku školu, a nakon toga Farmaceutski fakultet u Tuzli. Izradom torbica krenula je sasvim spontano.

Jednostavno niotkuda javila mi se želja da napravim baš torbicu za svoju dušu. Pokušala sam i nakon mukotrpnog rada uspjelo je, kaže Samra za Tuzlanski.ba.

Sam proces izrade je poprilično dug i spor, zavisno od modela potrebno je par sati, jer sve treba biti jako precizno, a ukoliko ima dosta detalja onda se vrijeme trajanja izrade produžava. Izrada obuhvata krojenje, šivenje, postavljanje detalja a onda i pakovanje torbice za put do svoje vlasnice. Međutim to nije sve potrebno je u toku dana odvojiti i par sati za odgovaranje na upite na stranici, zatim i fotografisati torbu što je meni i najteži dio ovog posla obzirom da mi većina žena kaže “puno je ljepša uživo”, a ja sam se svim silama potrudila da što bolje izgleda i na fotografiji, kaže Samra.

Prilikom izrade torbi koristi eko kožu, ali u svojoj ponudi ima i torbice od prave kože. U zadnje vrijeme šaroliko zmijski printovi su postali veoma popularni, tako da u kolekciji PuPi Bags možete pronaći i mnoštvo torbica sa ovim dezenom.

U toku ljetnih dana atraktivne su i torbice boje metala.   Na naše pitanje da li slijepo prati modne trendove odgovorila je:

Ja sam neko ko voli modu ali je ne pratim slijepo. Volim jedinstven stil, i oduvijek sam bježala od uniformisanosti. Volim i cijenim ručni rad jer neko je svojim rukama napravio nešto za tebe drugačije od drugih. Moj cilj je upravo biti drugačija, biti svoja!

Ova mlada djevojka nije neko ko pravi dugoročne planove. Želi da uživa u svojim idejama koje će pretvoriti u djela, želi da sanja svoje snove.

Na njenoj stranici PuPi Bags možete pronaći i ostale mode torbica. Izaberite neku za sebe i budite jedinstvene.

Podijeli ovaj članak
3 komentara
Subscribe
Notify of
3 komentara
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments

Gotovo su lijepe kao i Samra. Bravo!

Originalan i lijep produkt.Kolika je cijena i mogu li se naručiti ?

Samra carice da Bog da nasla kakog finog?