fbpx

Raskol u SD BiH Lukavac: Raspušten odbor, ovo su povjerenici

1 min. za čitanje

Nakon što su vijećnici ispred SD BiH u Gradskom vijeću, 21. januara zatražile ostavku Envera Bijedića sa mjesta predsjednika SD BiH ili će djelovati kao samostalni vijećnici, nije se dugo čekao odgovor.

Predsjedništvo SD BiH donijelo je odluku o imenovanju povjereništva za Gradski odbor ove stranke u Lukavcu.

Raspušten je aktuelni saziv i za povjerenika je imenovan Mirnes Mujkić. Članovi povjereništva su Nusret Mamić, Nedžad Šećić, Mirsad Mujić i Enes Dugonjić.

Zanimljivo da je Mirsad Mujić, vijećnik u OV Lukavac, bio jedan od potpisnika dokumenta u kojem se traži ostavka Envera Bijedića, a danas je član povjereništva.

OZNAKE:
Podijeli ovaj članak
6 komentara
Subscribe
Notify of
6 komentara
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments

SD Lukavac mora pokazati jedinstvo i stati do jednog uz Delića. A odkantati Bijedića – krivično gonjenog zbog zgrade u Tuzli i prevare stanara. Bijedić je izdao Državu ulaskom u koaliciju sa SDA u TK, i kao nagradu je dobio oslaobađajuću presudu zbog pomenute zgrade. Zgrožavam se na lukavčane koji su ušli u ovo povjereništvo. Kao što Zenica ima Fuada Kasumovića, Lukavcu je potreban Delić da na lokalnom nivou nikada više ne dozvoli povratak SDA. Nadam se da će Građani prepoznati vizionarski prisup uređenja lokalne zajednice i pomoći Deliću da nastavi svoj put.

Tebe treba Bijedic ganjat za klevetu bdalo sta naprica oko oslobadjajuce presude.??!!…ako imas argumente I dokaze za takve tvrdnje postoje nadlezne institucije za ta pitanja pa imas obavezu da to tamo sve izneses I prijavis, magaratz!

Dodji da ti dam magarećeg mlijeka, sam pomuzi , botu zeleni.

Kakav vizionarski put, sta je uradio borbe ti tvoje osim sto pljuje po SDA, rasparčava Rad i više preduzeća kako bi mogao uhljebiti svoje ljude, ganja “čist zrak” napadajući na Koksaru i najavljuje tzv. Fabriku Vode koja će i u kampanji za njegov treci mandat biti samo “plan” a realizacija nula. Da je ciglu stavio svaki put kada je spominjao fabriku vode dosad bi neboder izgradio.

Gledaj Delica na slici sa reptil masnom hahahaha hahahaha jojj lika ko iz Alo Alo pa sta je ovo

Jel to istjerase Bundoglava opet i iz ove stranke?! Koja mu je to sranka po redu? Najgori mi je onaj uzasrani SDP koji ce ovog ego manijaka ponovo da primi u svoje redove I time iz SDP istjera pola clanstva koje je taman pocelo da koliko toliko normalno funkcionise u Lukavcu…a tome su svemu krive one stare komunjarske Ohjebine koje takve debilne odluke pripremaju I donose u tom istom SDPu!