fbpx

Problematika pasa i mačaka: Stručnjaci održali sastanak u Opštini Lukavac

1 min. za čitanje

Bez obavijesti da će i da je održan sastanak u vezi problematike napuštenih pasa na području općine Lukavac, protekle sedmice u kabinetu načelnika je održan sastanak na kojem su prisustvovali stručnjaci iz ove oblasti.

To je svojom objavom na Facebooku potvrdio načelnik Edin Delić, koji je podijelio fotografiju sa sastanka uz komentar “Tražimo najbolje rješenje za pse i mačke…”.

Na sastanku su prisustvovali stručnjaci i aktivisti sa opštine Lukavac za ovu problematiku i to Eldar Mujagić, Arnasela Veseli, Jakub Mahovkić, kao i gosti iz Tuzle, među kojima je Eldar Isaković Roko, koji je javnosti poznat kao jedan od aktivista u vezi problematike odlaganja šljake na jezeru Šićki Brod.

Nije poznato kakav je zaključak donesen na kraju sastanka.

Podijeli ovaj članak
5 komentara
Subscribe
Notify of
5 komentara
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments

Jakub i njegova *** Vesela. Strucnjaci za sve a ni o čemu pojma nemaju.

Nemoj dirat rodice od Kadira Veselog političara s Kosova bit ćeš bjen

Ja ba, Jake stručnjak neki, hahahaha e jest Edin propao, malo je reć`

Stručnjaci sastančili i nisu ništa zaključili-ja stručnjaka i vagona..
Pokupi sve nehljeboviće što si zaposlio po Opštini , Domu kulture, TV … i nek budu cukopazitelji.Narod će donositi hranu, a oni nek hrane i vodaju kerinje po dvorištu …Samo tako mogu opravdati pare koje iz našeg budžeta idu za njihove plate.Drukčije nikako!!

Samo to i znaju… Sastajat se i trošit budžetski novac! Ništa ne očekujem od ovog palamudanja, mi građani dok ne uzmemo stvari u svoje ruke, kerovi će nam uvijek napadati djecu, žene, majke, sestre… Često ni meni nije svejedno proći kraj nekog čopora a kamoli tim nejakim osobama. A boli briga onog Tuzlaka za Lukavac, njemu je omrženi Jasmin riješio to pitanje a ovaj samo palamuda da je bolji od njega i mnogih drugih. Aferim!