fbpx

Predstavnici općine Vrbas posjetili Općinu Lukavac

1 min. za čitanje

U subotu su u posjeti Mjesnoj zajednici Prokosovići boravili predstavnici Mjesne zajednice Kucura, općina Vrbas.

Ovoj posjeti pridružio se i načelnik Općine Vrbas, gospodin Milan Glušac.

Nakon posjete Prokosovićima, u poslijepodnevnim satima upriličen je prijem u kabinetu Općinskog načelnika Edina Delića.

Ovom prilikom potpisan je Sporazum o saradnji između mjesnih zajednica Kucura i Prokosovići, koji su potpisali Nedim Omerdić ispred MZ Prokosovići i Željko Bjelan ispred MZ Kucura.

Načelnici općina Vrbas i Lukavac izrazili su želju za saradnjom i unaprjeđenjem odnosa ovih dviju općina, i izrazili spremnost na podršku ovim mjesnim zajednicama u njegovanju i razvijanju dobrih međusobnih odnosa.

Ovo je bila prilika za obnavljanje davno uspostavljenih veza koje su bile pokidane.

U oktobru ove godine, predstavnici MZ Prokosovići su zajedno sa Općinskim načelnikom Edinom Delićem posjetili općinu Vrbas.

Podijeli ovaj članak
1 komentar
Subscribe
Notify of
1 komentar
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments

Vrbas voda nosila jablana… Gledaj mu stava samo bože moj dragi , još se nije odvikao od stajanja pred tablom ko kakav prvačić kad hoće peticu nazohor ,hahahahaha E moj Lafinašu, došo ti načelnik veliš Glušac???!!! Koga interesuje neka ukuca na netu VASO GLUŠAC pa nek se uvjeri na Vikipediji ko je bio jedan GLUŠAC i tad je jedan od njih SRBOVAO! i Pisao da je Bosna i Hercegovina Pravoslavna zemlja i bla bla … Ali pošto je Edin DElić jedan obični napuhani diletant , taj se i dalje iz svog neznanja ili znanja o umjetnom “bratstvu i jedinstvu” i dalje grli i prijateljuje sa ovakvim tipovima sumnjivog morala… i prošlosti osobito! Šta zna papak Poljički , osim možda nešto malo o Pitagorinoj teoremi i Glavnom gradu Nepala?! S konobarima to hoda po kaljužama , i to načelnik Opštine , e ebem te Lukavcu!