fbpx

Predsjednik Opštine Pljevlja u Lukavcu tražio savjete za smanjenje aerozagađenja

1 min. za čitanje

U kabinetu Općinskog načelnika Edina Delića održan je sastanak sa predsjednikom Opštine Pljevlja iz Crne Gore, gospodinom Igorom Golubovićem.

Povod posjete Općini Lukavac je realizacija projekta toplifikacije grada u opštini Pljevlja i razmjena iskustava sa Općinom Lukavac kada je u pitanju toplifikacija i smanjenje aerozagađenja tokom zimskog perioda.

Golubović se ovom prilikom zahvalio Općinskom načelniku Edinu Deliću koji je, kako je istakao, u jako kratkom periodu organizovao sastanak i upriličio prijem za delegaciju Opštine Pljevlja.

Na sastanku su razmijenjena iskustva, pozitivne priče i dogovoren je nastavak prijateljskih odnosa i saradnje dviju općina.

U Opštini Pljevlja u toku je realizacija projekta toplifikacije grada, odnosno smanjenje aerozagađenja tokom zimskog perioda kada imamo Pljevlju veoma često u novinskim člancima i na televizijskim emisijama kao jedan od najzagađenijih gradova po pitanju aerozagađenja u Crnoj Gori a i širem regionu. Mi želimo da naučimo od opština ono što nas čeka u narednom periodu, da prođemo kroz probleme koje su opštine imale i da dobijemo savjete za izradu projektne dokumentacije, za donošenje odluka koje su jako bitne na samom startu kako kasnije ne bi bilo problema, izjavio je Igor Golubović, predsjednik Opštine Pljevlja.

Podijeli ovaj članak
6 komentara
Subscribe
Notify of
6 komentara
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments

Od koga je tražio savjet? Dajte ljudi, budite ozbiljni.

E jesi đetiću našo crkvu đe da se moliš.
Da ti o ekologiji priča rudar ili sijeda kosa mašinac.
Od nih možeš saznati druge stvari : kako se sa lažima o ekologiji dobro prolazi na izborima, kako se oborinske vode umjesto u Lukavčić vode ravnim poljem još 5 kilometara dalje do Puračića,kako se sastavljaju test pitanja za intervijue sa Nepalom i Pitagorom,kako se mijenjaju preko noći političke stranke …. i šta sve ne, Ali o ekologiji- teško.

Došli jadnici Bundoglava pitat kako da se smanji aerozagadjenje ?!??
Hahahaha
E crnogorci tačno ste i vi za viceva samo …
Pa taj samo zna da bježi na Ozren na čist zrak to su njegove ” mjere”…

E jes naso đe ce savjet trazit

Gledaj sto nam pucaju minuse. Ha ha ha.
Gospodine Igore Golubovicu. Hajte vi u tresnju na rucak s Edom zv.mladunce od kita i pravac Pljevlje.

Ovo je biser isto kad bi Ibro Berilo došao kod Lafinaša na savjet kaako se mijenaj stranka