OO Naše stranke Lukavac objavio video naše “crne” stvarnosti [VIDEO]

19. Aprila 2016.
1 min. za čitanje

OO Naše stranke Lukavac objavio je video koji kako poručuju iz stranke prikazuje stvarnost građana opštine Lukavac a tiče se problema velike zagađenosti.

Video je uvod u jedan dio naših aktivnosti a tiču se ekologije i zaštite zelenih povrišina kakvim je nekada obilovao naš grad. Ovim putem pozivamo sve građane da nam se pridruže u petak od 12 sati u ulici Branilaca Bosne, gdje ćemo razgovarati sa građanima, dijeliti letke i pružiti priliku da zajedno djelujemo na vlast onim što je uobičajno za Našu stranku a to su “inicijative građana”. Građani će na jednom mjestu imati priliku predložiti inicijativu ili iskazati na problem u svojoj mjesnoj zajednici što će nama biti put da kroz razne aktivnosti djelujemo na rješavanje problema. Pult “inicijative građana” je tek prvi u nizu a što će postati praksa reaktiviranog odbora Naše stranke Lukavac u budućnosti. Izjavili su za naš portal iz Naše stranke Lukavac.

Podijeli ovaj članak
2 komentara
2 komentara
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments

Nevjerovatno je koliko su ovi ljudi sposobni da idu da bi skrenuli pažnju na sebe. Od toliko problema u društvu njima je “crn lukavac” problem.
O kritici postojećeg stanja na opštini ni riječi jer bi tad došli u sukob sa vladajućom strukturom.
Ovako nam ostaje da kupimo jeftine poene na ekologiji kad ne znamo drugačije.
Jadno,jeftino, providno I besmisleno.

Opet ekologija.Šta je sa kerinjem po Lukavcu?Ili sa radnim mjestima.Sa pitkom vodom ;Il sa školarinom za fakultete od 750 Km po semestru….Joj to su teška pitanja,lakše je o ekologiji.