fbpx

Ne znate kuda za vikend? Dođite da zajedno obilježimo međunarodni dan piknika

1 min. za čitanje

Milo Selo, milo i drago, okruženo netaknutim prirodnim bogatstvima, izvorima vode i zelenilom.

Izletište u podnožju planine Ozren idealno je mjesto za odmor i uživanje sa porodicom i prijateljima.

Ukoliko niste isplanirali kako provesti vrijeme za vikend ove nedjelje 19.06. na farmi Milo Selo slavimo međunarodni dan piknika sa početkom od 10h.

Posjetiteljima je obezbijeđena odlična klopa naših farmera & Taste for you, domaći sokovi uz pića iz Carlsberga te delikatese Menproma i Nestlea.

Kako bi porodice sa djecom bile bezbrižne mališane će zabavljati Maštograd – Klaun Miki, maskote i animatori. Ukoliko dolazite u većoj grupi moguća je rezervacija šadrvana ili klupa.

Očekuju vas sportske igre za djecu i odrasle, muzika uživo i još iznenađenja. Zbog velikog interesovanja i ograničenog kapaciteta, molimo vas da potvrdu dolaska i rezervaciju mjesta izvršite porukom u inbox na FB stranici https://www.facebook.com/farmamiloselo/ ili pozivom na broj telefona 062/982-786.

Cijena ulaznice za odrasle je 15KM a za djecu 5KM sa uključenim obrokom na farmi.

Napomena: Budite slobodni da ponesete vlastite dekice, kamp-stolice i slično.

Detalje sa prethodnog piknika organizovanom na Milom Selu pogledajte na linku
https://miloselo.ba/2022/05/26/family-day-piknik/

Podijeli ovaj članak
2 komentara
Subscribe
Notify of
2 komentara
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments

U potpunosti se slažem da treba posjetiti ovu farmu biohrane,pitome i uređene za seoski turizam i za sve uzraste,a posebno djece.
Zamolio bih vlasnike farme Milo selo/a ne Milo Selo/,da jednom napišu da se farma nalazi u Milinom Selu/ime sela je Milino Selo/,a ne da neodređeno napišu,kao i sodalive.ba,da je udaljena od Mosorovca 9km,a Mosorovac nije MZ,a Milino Selo je MZ i farma je locirana na njenoj teritoriji i vodi se u Knjigama katastra u katastarskoj opštini Milino Selo.
Nadam se da ćete ubuduće tako i postupiti i želim Vam od srca što veću proizvodnju i što više posjetilaca,posebno djece,da pobjegnu iz zagađenog Lukavca i drugih urbanih sredina u pravu prirodu,u kojoj će posjetioci osjetiti da se farma nalazi u pravim rukama i uz vrlo ljubazno osoblje i kvalitetne proizvode i provod ostati kao jedno korisno i pozitivno iskustvo.
Sve najljepše o farmi “Milo selo” u Milinom Selu na Ozrenu.

Dobra ideja samo skupa ideja