Naša stranka Lukavac: “Drvo za Dan planete Zemlje”

20. Aprila 2016.
2 min. za čitanje

Povodom Dana planete Zemlje, koji se obilježava 22. Aprila, OO Naša stranka Lukavac će na prigodan način obilježiti ovaj dan.

U četvrtak, 21.4. u 12:00 sati članovi Naše stranke Lukavac će simboličnom sadnjom jednog drveta obilježiti ovaj dan. Sadnja će biti održana u ulici Patriotske lige, na zelenoj površini u blizini parkinga TC Konzum.

U petak, 22.4. na Dan planete Zemlje simpatizeri i članovi će građanima dijeliti letke i pružiti priliku da učestvuju u “Vašoj incijativi” gdje će građani moći iznijeti problem iz svoje ulice ili zajednice a Naša stranka će odgovoriti u roku od 15 dana, od dana prispjeća odgovora od nadležne općinske ili kantonalne službe.

– Želja nam je obilježiti Dan planete Zemlje simboličnom sadnjom jednog drveta ali i akcijom “Vaša inicijativa” po kojoj je poznat rad Naše stranke u Bosni i Hercegovini. Građani će dobiti priliku da iznesu problem iz svoj ulice ili zajednice a Naša stranka Lukavac će odgovorite građanu u roku od 15 dana, od dana prispjeća odgovora od nadležne općinske ili kantonalne službe. Želja nam je da uspostavimo komunikaciju sa građanima i zajedno riješavamo probleme, jer samo tako naša općina i mjesne zajednice mogu bolje. Podatak da nam je na društvenoj mreži Facebook za vrlo kratko vrijeme podršku dalo više od 500 građana govori da građani vjeruju da može bolje, a mi ćemo ih uvjeriti da nisu pogriješili. Izjavili su iz OO Naša stranka Lukavac.

Info pult će se nalaziti u petak, 22.4. na Trgu branilaca Bosne, ispred Caffe Bar Hollywood.

Podijeli ovaj članak
Napišite komentar
0 komentara
Inline Feedbacks
View all comments