fbpx

Načelnik Delić posjetio kompaniju Boxmark

1 min. za čitanje

Jučer je Općinski načelnik Edin Delić boravio u posjeti kompaniji Boxmark Leather d.o.o.

Ovom prilikom su Općinski načelnik i direktor Matej Bastič obišli pripremne radove na mjestu gdje će biti izgrađeni novi poslovni objekti (proizvodne hale).

Radovi će se izvoditi u dvije etape a po okončanju radova prve i druge etape, stari objekat će biti povezan u jednu cjelinu sa novoizgrađenim objektima.

– Proširenje proizvodnih kapaciteta predstavlja veoma značajnu investiciju za općinu Lukavac u pogledu otvaranja velikog broja novih radnih mjesta ali i u pogledu unaprjeđenja poslovanja ove respektabilne kompanije. Očekujemo da ćemo u narednom periodu otvoriti više radnih mjesta nego što imamo u tri fabrike, Sodi, Cemenari i Koksari. Želim uputiti čestitke ovoj uspješnoj i respektabilnoj kompaniji koja već sada zapošljava veliki broj radnika, i ovo je ponos općini što ima ovakvu fabriku u Lukavcu.

Podijeli ovaj članak
6 komentara
Subscribe
Notify of
6 komentara
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments

Kukine i Gutine dvorske lude ublehe obojica !

Cuj vise radnika nego u sodi cementari i koksari a plata duplo ili mozda cak troduplo manja jebem li vam majku izrabljivacku

bolje bi bilo nacelniku da rijesi problem pitke vode nego sve gluposti radi

Ljudi su izmecvareni, rade za 450KM mjesec, nemaju uslove i masovnk traze posa da odu iz te firme.

Al’ ste zapeli za načelnika, posrao vas on! Pa vi ste ga Lukavčani izabrali, sada jedite sva govna što vam on posere, kao što ste jeli i od predhodnih koje ste sebi takođe birali.

Hilmo bolan de umij se malo, šta ti To treba sve ti govna po ustima?!