fbpx

Mirza Kurtić novi v.d. direktora Doma zdravlja Lukavac

1 min. za čitanje

Nakon što dr Jasmin Alić nije dobio saglasnost od gradonačelnika Delića za imenovanje na mjesto direktora, Kurtić Mirza, specijalista opšte interne medicine, imenovan je za v.d. direktora Doma zdravlja Lukavac i na tom mjestu zamijenio Sediju Arapčić.

Kurtić je 2011. godine završio Medicinski fakultet u Tuzli. Radio u SHMP, područnim ambulantama, pripadajućim službama u DZ Lukavac. 2016. godine odlazi na rad u Norvešku.

Od 2021. godine specijalista Opšte interne medicine (specijalizacija 5 godina na UKC Tuzla).

Podijeli ovaj članak
12 komentara
Subscribe
Notify of
12 komentara
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments

ČITAJ DO KRAJA!
*** i načelnika i građane koji su glasali za njega. Nisam član SDA, niti bilo koje druge stranke, ali ne postaviti ovakvog LJUDINU za direktora je stvarno DNO DNA. Alića nije usavršila stranka, već njegova ljubav i predanost prema poslu. On je jedini doktor u Domu zdravlja koji se posveti pacijentu, uvijek ljubazan i dostupan za sva pitanja. Neka je na sramotu načelniku i građanima koji ga još uvijek podržavaju. A o novom direktoru ne bih mnogo govorila. Arogancija na nivou, nažalost imala sam priliku da idem kod dotičnog na pregled i propisao mi je krivu terapiju (što je donekle i logično zbog brzine samog pregleda), da nisam otišla privatno, ko zna šta bi sa mnom bilo.

A DOKTORU ALIĆU PORUČUJEM:
Cijenjeni doktore, imate punu podršku.
Tužite govna!!! Mislim da je konačno došlo vrijeme da istina izađe na vidjelo. Pokažite narodu za šta su glasali i za šta NE TREBAJU više glasati. Nadam se da će Bog obradovati i Vas, a i nas pacijente, Vašim imenovanjem. Želim Vam sve najbolje od srca i da istrajete u borbi. Zaslužili ste to!

Ko god da je direktor,dom zdravlja je propo ko kauc.
Samo federi vire.

On bi prije Drazu postavio nego nekog normalnog.

***

Estagvirula, estagvirula, estagvirula!!!

Jesil putovao sa njim, jesil se međio sa njim, jesil trgovao sa njim???

To troje moraš proći i doživit sa nekim pa tek onda govorit kakav je on insan, Božiji rob. I opet se tebaš pitat jesi li i kolko si u pravu. Ili ga ogovaraš i potvaraš.
Selam za Ralčija, njegovog babu.

Nece dugo grijati fotelju, taman toliko da napravi vise nereda i jos vise zakomplikuje dr. Alicu oteza….. Necemo valjda dozvoliti da nam pojedinci i dalje truju zivot, hajde narode da se dignemo, valjda se i mi nesto pitamo. Nasi roditelji su podigli dom zdravlja, valjda mi imamo pravo izglasati direktora, mislim da nema boljed od dr. Alica.

Eh, gradjani se nazalost nista ne pitaju, samo glavonje Suad i Delic. Isti se lijece po privatnim klinikama, a narod ko je6e. Dr. Alic je jedini doktor koji je susretljiv, kad ga sretnes na ulici, lijepo pozdravi, progovori, ako ga pitas nesto vezano za struku, rado udijeli savjet. Ma INSAN. Dabogda uvijek imao dobro zdravlje i nafaku, i da se sto prije izbori sa bagrom i imenuje.
A govnima od srca (mjesec je ramazan i iskreno dovim) sve najgore jer su to i zasluzili.
1

Ti se nista nepitas,,,zato tisina.

Edo tj. Sudo tj. Mirso a možda i sam presjedniče upravnog odbora Doma zdravlja Lukavac, izvinite botine nismo vas prepoznali.
Vaša tišina poslije izbora skandirat će ulicama ovoga grada…Bit će: “Tišina Tito ko te pito…”
Ovo vam je autogol u regularnom toku predizborne utakmice na travici onog parkića uz zvuke onog vašeg bendića i uz roštilj za onih deset poltrona. botova…

Jel ovaj vd zivi u Tuzli kao i gradonacelnik?

Vjerovatno, drugacije se ne bi stigao uvlaciti 😂

Nepravdu je bolje trpit, nego je činit.