fbpx

Lukavčanin Božo Tomić iznenađen komentarom političara iz Lukavca

1 min. za čitanje

Prije nekoliko dana u zgradi Gradske uprave održan je sastanak sa mještanima Bistarca povodom sve većeg broja provala u kuće. Na internetu je bila dostupna i video reportaža lokalne televizije, ali je ista iz nekog razloga uklonjena.

Sastanku je prisustvovao i Lukavčanin Božo Tomić zvani Četnik, koji je iznenađen komentarom jednog visokopozicioniranog političara, a što je napisao na svom Facebook profilu:

Nisam mogao izdržati da ovo ne napišem, pojede me iznutra. Na jednom od zadnjih prijema u Gradskoj upravi grada Lukavca, jedan visokopozicionirani političar je rekao:

Mi desetljećima ovdje živimo jedni pored drugih!

Ostao sam šokiran.

Dragi moji političari, mi ovdje živimo desetljećima jedni sa drugima, makar ja i moja porodica i zato pišem u svoje ime. Ja sam uvijek živio, dijelio i dobro i loše sa svoim Žigićima, Bajrićima, Suljkićima, Lukavčanima, Modračanima, Tabačanima, Prokosovljanima, Poljičanima, Turijanima, Jaruščanima i Orahovičanima, Gnojničanima, Doboščanima i svim drugim na području grada Lukavca. Tako će biti i ubuduće, a vi živite pored koga hoćete. Mene ne interusuje ko je koje vjere i nacije, BITNO JE BITI ČOVJEK!

Podijeli ovaj članak
6 komentara
Subscribe
Notify of
6 komentara
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments

Svaka čast Božo na tvom pisanju i razmišljanju. Primjer za druge, bez obzira na vjeroispovijest, sa BiH u srcu za bolji život i suživot. A gdje se ko i kako Bogu moli, to je njegova privatna stvar.

A nas is Bokavica, ko j… jel? 🙂

dijeli vas Jala od njih, niste jedni pored drugih

Botavljani 🤣 mutni ste ko jala🤣

Bravo Božo Care,malo je ostalo ljudi,al zato ima kamaru životinja

Cinjenica je da i pored sve multietnicke propagande nikad necemo biti “isti” i “svoji”. Pored sve glume i nazor pokkusaja, muslimanu nikad nece biti preci srbin niti srbinu musliman (namjerno malim slovima jer nabijem vas i jedne i druge). Vrijeme je da to priznam da se razilazimo.