Lukavac: Za najmlađe nastupao Latif Moćević (FOTO)

13. Septembra 2020.
1 min. za čitanje

Večeras je u okviru Dana općine Lukavac u ulici Branilaca Bosne za najmlađe održan koncert Latifa Moćevića.

Prošlo je više od pola godine od kako nismo imali koncert i okupili smo se u prelijepom gradu, sa još ljepšom dječicom da pjevamo zajedno o diljenju ljubavi i dobrote, ovim riječima započeo je koncert Latif Moćević u našem gradu.

Koncert je organizovan uz jasno kršenje naredbe Kriznog štaba FBiH o zabrani okupljanja više od 100 osoba na otvorenom.

OZNAKE:
Podijeli ovaj članak
13 komentara
13 komentara
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments

Ovde niko nije normalan. Prvo organizator, a onda roditelji!

Tobejarabi. Cijeli svijet otkazuje i zabranjuje svaki vid okupljanja, a kod nas se djecica namjerno dovode u opasnost. Bem ti drzavu i politiku?

Ako načelniku smrt prvog saradnika zbog korone dobijene u klasteru kabineta načelnika nije bila dovoljna opomena onda ne znam šta će. Gdje je pravna država? Ovoliki svijet izložiti opasnosti!!! Samo bolestan um može odobriti a još bolesniji sprovoditi. Prijiću ti si pravnik zašto si to sebi dozvolio.

Svaki mrav ima dar ako nista svira bar,
Svaki mrav ima dar ako nista igra bar….

Ovaj Delić je stvarno izgubio kompas. Ovo je samo naznaka šta nas očekuje sa ovakvim ljudima. Njima ništa sveto nije kada se radi o karijeri.

Nacelnika treba pod hitno uhapsiti gdje je inspekcija i sta oni rade. Zbog svoje licne promocije on ugrozava zivote dijece i naroda uzas!

Jel pjevala Nerka Hodzić?

Pohlepa za vlašću i moći je ubitačna. Čovjek koji u političke svrhe ne preza da iskoristi SVE,uključujući suradnike,prijatelje,grđane.članove stranke,virus,oboljele…Pa čak, i u kontekstu izmišljenog hapšenja i svoje najdraže , je ozbiljna pojava koja se svih ovih godina tolerira i prolazi bez ozbiljne reakcije kompletnog društva.Riječ je o izraženoj suspektnoj pojavi sa trenutačnim i ozbiljnim posljedicama po isto društvo.
Šta bi trebalo još da se desi da bi se konačno shvatilo o čemu je riječ ? Gdje je to još dozvoljeno rizikovanje zdravlja djece i roditelja ?Svima je jasno da je ovdje počinjeno nešto veoma ozbiljno.I počinioci su svi koji su u tome na bilo koji način sudjelovali.Od načelnika do Latifa! Potreban je ŠEF da glasno i jasno ukaže na granice i da ih sprovede u djelo.
Svjedoci smo da je takav stav i prihvatanje odgovornosti bilo djelotvorno.. Krajnje je vrijeme da se reagira dok ne bude prekasno…

Ovaj delic zbog pohlepe za vlasti dovodi u opasnost gradjane lukavca tj djecu , Delic je otisao u krsjnost i vrijeme je da odgovara za ove ispade

@maak ,Kamo sreće da govorimo o ispadima.Riječ je o destruktivnoj i permanentnoj kampanji autoritarnog populiste.

Intetesantan narod u lukavcu niko ne dize glas za organizaciju javnih nastupa u kaficima nabijena omladina jedno do drugog ne reaguje ni inspekcija ni policija a sad je problem koncert za djecu gde je velik prostor i moguca distanca a i svakako je ova ulica i setaliste cijelo ljeto puna djece omladine i starijih u setnji i igri pa niko ne pita za distancu mislim da su ovi komentare ne briga za zdravljem vec briga kako maknut gradonacelnika

Stoj onda plaza klub pun svaki vikend?
Jel sto da pare za sda izbore?

Plaža ima vlasnike. Neka institucije rade svoj posao. U plaži se ne radi SDA kampanja. Ovo u Lukavcu je Delićeva kampanja i njegovo maslo. Ovo u Lukavcu radi općina a Delić nije vlasnik općine. Ovako zavoditi raju i lagati da nema opasnosti se graniči sa zdravim razumom. Tom čovjeku treba dijagnozu uspostaviti.