fbpx

Lukavac: Prijavite se na edukativne radionice “Jačanje omladinskog aktivizma”

1 min. za čitanje

Omladinska grupa kvart u sklopu projekta “Jačanje omladinskog aktivizma” organizuje edukativne radionice na temu Omladinskog aktivizma i Federalnog zakona o mladima 1.12. i 8.12.2018. godine.

Cilj radionica je da se mladi upoznaju sa svojim pravima, obavezama i mogućnostima, te na koji način mogu postati aktivniji u svojoj zajednici.

Pozivamo sve mlade osobe od 16 do 30 godina sa područja općine Lukavac da nam se pridruže popunjavanjem prijave za učešće – LINK

Obavezno je prisustvo oba dana, te između radionica planirano je zajedničko obilježavanje Međunarodnog dana volontera 5.12. u Lukavcu.

Sve dodatne informacije mozete dobiti putem maila kvart.lukavac@gmail.com ili na FB stranici Omladinska grupa Kvart Lukavac.

Centar za kulturu Lukavac kvart.lukavac@gmail.com Titova, bb, Lukavac 75 300

Podijeli ovaj članak
1 komentar
Subscribe
Notify of
1 komentar
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments

Jel to još jedna od Lafinašovih ne vladih organizacija koja crpi novac iz Budžeta općine i priprema se za radne akcije ili za podršku Deliću u njegovim glupostima.Prošlo je vrijeme lafine, još malo valja polagat račun za Budžetski novac dijeljen tzv.udruženjima građana i biciklistima.Dobro kaže ova gospođa Pozder uhvatite se posla Deliću jer od Lafine nema ništa, a DF i NAŠA STRANKA vas u takvom ne radu i kriminalu ne podržavaju.Vaš najveći ekološki projekat je sječa PLATANA, da grđani rahat mogu PRODISAT i podjela cijevi preko Enčike kojem će te za protu uslugu primiti kćerku u općinu Lukavac.