fbpx

Lukavac: Predsjedavajući telefonira za vrijeme rasprave (VIDEO)

1 min. za čitanje

Danas je održana 31. sjednica OV Lukavac na kojoj je po ko zna koji put, predsjedavajući OV Lukavac Mehmed Suljić, bio priča za sebe.

Suljić je obavio telefonski poziv u “pola” diskusije, baš kada je za govornicom pomoćnica Općinskog načelnika obrazlagala uvođenje komunalnog boda.

Video u kojem Suljić pokazuje koliko ga zanima rasprava i da glasa kako mu se kaže, a koji smo objavili na Facebook stranici, postao je viralni hit i već sada ima više od 6.000 pregleda.

Podijeli ovaj članak
6 komentara
Subscribe
Notify of
6 komentara
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments

Nije najgori. Ova spica pije kiselu iz flasice kao da je pred prodavnicom. A onaj spico do govornice cacka mobitel. Ovaj debeli je makar ispao glavni seljak.

KRMAK DA VECI NEMOZE BITI

Sta ga briga,i postavljen je tu da uzima pare nizasta od zna se koga i da dize ruku po nalogu drugih.Tacke se unaprijed znaju nemora ni da slusa nego samo kada dodje na red treba da zna dali dignuti ruku ili biti protiv ne samo on nego i drugi.Dovoljno je samo vidjeti za sto SDP dize ruku da bi drugi bili protiv.Kad su se oni za sto slozili osim kad su im privatni interesi.Stara prica.

Moze dizati ruku jos malo. Takve masne secer ili masnoca pojede.

Imamo konja za predsjednika vijeća a magarca za načelnika nije ni čudo što jarac dobija plaketu

Koji *** majko mila, a on naj pametniji od nas, jadni mi sa ovakvim degenima