fbpx

Lukavac: Na radost roditelja i najmlađih otvorena igraonica “Čarolija”

1 min. za čitanje

65067_700863543340265_7134215986106587944_nKoncepcija igraonice Čarolija je da se precizno osmišljenim programom omogući djeci razvoj i usavršavanje na intelektualnom, kulturnom i sportskom planu te da se djeca kroz kreativnu igru edukuju i ohrabre da ispolje svoju skrivenu genijalnost još u ranom djetinjstvu.

Cilj igraonice je da djeca iskažu svoje talente te da se kroz različite aktivnosti dobro zabave i edukuju.

U prijatnom ambijentu vas očekuje stručno, edukovano, ljubazno i predusretljivo osoblje. Inovativni i neobični elementi za igranje čine ovu igraonicu jedinstvenom, pa svakako imate dovoljno razloga da posjetite ovo mjesto, te se opustite i obradujete vaše mališane.

Čarolija je idealno mjesto za nezaboravnu proslavu rođendana koja će oduševiti slavljenike i njihove prijatelje. Prostor se za takve prilike transformiše u veselo i zabavno okruženje kako bi proslava rođendana bila nezaboravna.

DSC_0754

Prilikom jučerašnjeg otvorenja, igraonicu je posjetio veliki broj naših najmlađih sugrađana sa svojim roditeljima a dočekali su ih klaunovi sa kojim su se super zabavljali.

[vc_button title=”FACEBOOK STRANICA” target=”_self” color=”default” size=”size_large” href=”https://www.facebook.com/IgraonicaCarolijaLukavac”]

mapa

Igraonica Čarolija
Branilaca Bosne bb
(Zgrada Dženex od strane Caffe bara “Aqua”)
Telefon: 061 625 624
E-mail: carolija.lukavac@gmail.com
Podijeli ovaj članak
Napišite komentar
Subscribe
Notify of
0 komentara
Inline Feedbacks
View all comments