fbpx

Lukavac: 50 predavanja u 4 sale i nezaboravna zabava

3 min. za čitanje

Ostalo je još samo nekoliko dana do poslovno-tehničke konferencije “TechCruise” koja će biti mjesto susreta privrednika iz zemlje i regije, javne uprave i vrhunskih stručnjaka iz područja informatike i digitalnog marketinga.Učesnici konferencije imat će priliku da slušaju više od 50 predavanja u četiri sesije tokom trajanja konferencije. Svjetski stučnjaci ukazat će na najbolje poslovne prakse, softverska i tehnička rješenja, inovacije i trendove u svijetu digitalnog marketinga, te kako upravljati raspoloživim ljudskim potencijalom u cilju poboljšanja poslovnih performansi i konkurentnost kompanije. 

Globalna istraživanja su pokazala da zaposlenici koji nemaju priliku da se stručno usavršavaju u kompaniji, postoji 12 puta veća vjerovatnost da napuste kompaniju.

Koliko poslodavci i menadžeri ulažu u znanje zaposlenika? 

Da li su se poslodavci uhvatili korak sa vremenom i prilagodili se novim trendovima i tržišnim izazovima? Šta sa sobom donosi digitalna trasformacija i kakav utjecaj ima na razvoj organizacija? Koje prednosti i benefite od razvoja u zaposlenike i tehnološki razvoj imaju a kroz koje poteškoće prolaze neke od kompanija iz BiH i regije? Kako ostvariti dodatna novčana sredstva za Vaše preduzeće kroz razne projekte? – Na ova i brojna druga pitanja odgovorit će nam predstavnici nekih od najvećih domaćih kompanija i organizacija na panel diskusiji TechCruise konferencije. 

TechCruise konferencija donosi širu sliku digitalne transformacije, ali naglašava i važnost praćenja trendova u digitalnom svijetu kako bi se izvuklo najbolje i stvorila što veća konkurentnost i benefiti te kreirala održiva poslovna i digitalna kultura unutar kompanije.

Podršku i učešće TechCruise konferenciji pružili su: Dell EMC, Kaspersky LAB, Lenovo, Huawei, KimTec, Posao.ba, Intellinet, APC, Vertiv, D-Link, QNAP, F5, ComTrade, Lexmark, Microsoft, ASBIS, Adriatic osiguranje, CPE, NLB Banka, EPSON, Jochen Schwizer MyDays Group, Synology, Gauss, Boreas, BitAlliance, Adizes South East, Lilium Digital, Escape, Lukavac Cement, Spreča, Općina Lukavac, Ministarstvo Turizma TK, Europska Banka za obnovu i razvoj i dr.

Nakon prvog konferencijskog dana slijedi B2B na malo drugačiji način. Dobra atmosfera, muzika, finger-food i druga iznenađenja su idealan ambijent za upoznavanje i druženje naših predavača i sponzora sa gostima konferencije.
Nakon ispunjenih konferencijskih dana vlasnike premium kotizacija očekuje i niz zabavnih sadržaja zaključno sa velikim TechCruise konferencijskim partijem na atraktivnoj lokaciji kompleksa Robinzon na jezeru Modrac, a za dobru zabavu bit će zaduženi DJ EDUY i D-MOL, kao i dobro poznati Tropico band. 

Kotizacije obuhvataju sudjelovanje na svih predavanjima, biznis sesijama, zabavnom i ostalim programskim sadržajima konferencije, a više informacija kao i prijave možete izvršiti isključivo putem web stranice www.techcruise.ba

Novosti o konferenciji, učesnicima i sadržajima, te informacije o načinu kako učestvovati dostupno je na zvaničnoj web stranici TechCruise kao i na društvenoj mreži Facebook.

OZNAKE:
Podijeli ovaj članak