fbpx

IGRE RUKAMA: Lukavac očekuje vanredna sjednica Gradskog vijeća

2 min. za čitanje

Nakon što su na sjednici Gradskog vijeća održanoj u petak, nedolaskom Jakuba Mahovkića zbog ljetovanja i napuštanjem većine od strane Adnana Aljukića, pali svi prijedlozi Gradske uprave, ali izgleda da će ove sedmice na Vanrednoj sjednici biti novo glasanje.

Uzalud im trud svirača, nije tajna da mi je najdraže kada odluku donesemo sa 16 ZA. To je kao kada u sportu nemate prejaku ekipu a pobjedite. Dok su kočili, kočili, pukla im ručna pa idemo dalje. Napisao je Mahovkić u jednom od komentara.

Uslijedio je komentar da su trebali do sada da se bore da imaju 18 ili 19 ruku, na što je Mahovkić odgovorio:

Pa to ne zavisi samo od nas. SD je unio 10 ruku. A ako će se te neke nove ruke bilo čime plaćati ja sam protiv. Iskrenih i sigurnih 16 je kao i 20 od kojih će 4 biti nesigurne.

Na što mu je korisnik odgovorio da je jedna ruka “otišla” baš iz tabora SD BiH, na što je Mahovkić komentarisao da to ne gleda tako:

Ma ja ruke ne gledam tako, isto je došla nova iz DF u naš tabor. Ne radujem se ja ni jednoj izgubljenoj, ali još manje bilo kojoj koja bi morala biti kupljena i nije iskrena, završio je Mahovkić.

Ostaje da se vidi šta će se desiti na vanrednoj sjednici Gradskog vijeća koju su najavili predsjedavajući i gradonačelnik.

Igre ruku se nastavljaju, a sve to plaćaju građani.

OZNAKE:
Podijeli ovaj članak
Napišite komentar
Subscribe
Notify of
0 komentara
Inline Feedbacks
View all comments