fbpx

Hvala vam za 900.000 pregleda u 7 dana!

2 min. za čitanje

Drage čitateljke i čitatelji,

ovim člankom želimo da vam se zahvalimo što ste nam svojim posjetama i komentarima na društvenoj mreži Facebook, ali i na našoj WEB stranici, (p)dokazali povjerenje koje je nesporno u posljednih 10 godina, ali posebno u vrijeme pandemije korona virusa.

U vrijeme kada su istinite i provjerene informacije najbitnije, bez populizma.

U vrijeme kada pojedinci pokušavaju “degradirati” naš rad uz raznorazne konotacije i šta sve ne… samo jer smo svoji, ne slušamo i nemamo vladare već vas, naše sugrađane koji su nam najbitniji.

U vrijeme kada je većem broju Javnih ustanova iz Lukavca zabranjeno da nam pružaju informacije koje će služiti isključivo za informisanje javnosti i građana općine Lukavac.

Hvala Vam što ste nam pokazali da smo na pravom putu!

Rijetko, gotovo nikada, ne pišemo o rezultatima našeg rada koji se isključivo ogleda u broju vaših posjeta, ali nakon prozivki, moramo.

Moramo, jer pored svih problema, pored svih konotacije, neosnovanih prozivki, pored svih pokušaja da nam se onemogući rad, mi smo jači i čitaniji nego ikada.

Naša Facebook stranica trenutno broji 36.100 pratilaca, za samo 7 dana dobili smo novih 400, čime smo dokazali da smo medij sa najviše pratilaca na području općine Lukavac.

Zadužili ste nas i obećavamo još aktivniji rad u budućnosti. Hvala vam!

Engagement: 286.900 akcija na stranici (uglavnom komentari, lajkovi, dijeljenja…) u posljednjih 7 dana
899.386 pregleda u posljednjih 7 dana
299.200 pregledanih minuta video materijala u posljednjih 7 dana
OZNAKE: ,
Podijeli ovaj članak
6 komentara
Subscribe
Notify of
6 komentara
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments

Hvala Vama sto nas informisete o ljudskim vertikalama kao sto su: Bili,Nurka,Nikec,Kodzo,Bibi,Mirso,Naser,Keljmendi,Bahrija,Tasim….

Da si loš znaš i sam ali da si na vrhu liste od četiri loša pokazatelj je da trenutno
na području općine Lukavac nema ni jednog dobrog, kvalitetnog, nezavisnog i odgovornog medija!

Zabrani komentare, izađi na teren i spusti se na zemlju!

HVALA SODA LIVE NA SLOBODI GOVORA

Slusate jedino one koji vise plate ili daju besplatno reklamu na autobusu.

Sve je to lijepo, ali molim Vas, dajete informacije na kašičicu, vijesti imate koje stoje već sto godina…bolje da više ne komentarišem. Samo još nešto, trebate Vi još da radite pa onda da se hvalite

Kvalitet izrazen numerickom metodom evidentan je argument o slobode govora koja je najbolja zastita od samohvalisanja, populizma,egoizma i neutemeljennog ktitizerstva pojedinca izrazenog kroz evidentan animozitet prema SODALIVE .900 000 pregleda za sedam dana je zaista respektabilan broj koji mnogi mediji mogu pozeljeti.Uz cestitke zelim da se uskoro dostigne i MILION!