fbpx

Gradonačelnik Edin Delić uputio čestitku povodim 1. marta – Dana nezavisnosti BiH

1 min. za čitanje

Gradonačelnik dr.sc. Edin Delić, u ime Grada Lukavac i u svoje lično ime, upućuje najiskrenije čestitke svim građanima grada Lukavac i cijele Bosne i Hercegovine povodom predstojećeg 1. marta – Dana nezavisnosti Bosne i Hercegovine.

Danas je povodom Dana nezavisnosti Bosne i Hercegovine upriličen prijem u kabinetu Gradonačelnika za brojne zvanice iz javnog, kulturnog, vjerskog, političkog i društvenog života, kao i predstavnike boračkih organizacija. 1. marta će u Lukavcu biti upriličen prigodan program povodom obilježavanja ovog značajnog datuma za Bosnu i Hercegovinu.

Bit će položeno cvijeće na Spomen kosturnicu, Spomen obilježje žrtvama genocida u Srebrenici, te na Centralno spomen obilježje šehidima i poginulim borcima odbrambeno-oslobodilačkog rata 1992.-1995.

U velikoj sali JU Centra za kulturu Lukavac održat će se Svečana akademija sa prigodnim programom a na šetalištu u ulici Branilaca Bosne upriličit će se intoniranje himne i svečano podizanje zastave jedine nam domovine Bosne i Hercegovine.

Pozivamo građane grada Lukavac da svojim prisustvom uveličaju program obilježavanja 1. marta.

Svim građanima Bosne i Hercegovine sretan 1. mart – Dan nezavisnosti!

Podijeli ovaj članak
3 komentara
Subscribe
Notify of
3 komentara
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments

soda, mijenjajte sliku s naslovne hitno ! pa nigdje nema delije na slici !

kako siromašna slika bez njegove narcisoidnosti !

Jel mu bio drug Mico?

Da, tako je sve pocelo. Unistili ste onakvu zemlju. I sad zivite tu gdje zivite. Zahvalite vasim pametnim roditeljima!! Srecno!