fbpx

Grad Lukavac objavio Javni poziv za dodjelu sredstava za podršku pri odbrani doktorske disertacije

1 min. za čitanje

Grad Lukavac objavljuje Javni poziv za dodjelu sredstava za podršku pri odbrani doktorske disertacije u iznosu od 8.000,00 KM (slovima: osamhiljadakonvertibilnihmaraka) za budžetsku 2023. godinu.

Sredstva u iznosu od 8.000,00 KM (slovima: osamhiljadakonvertibilnihmaraka), planirana u Budžetu Grada Lukavac za 2023. godinu, bit će ravnomjerno raspoređena na broj kandidata koji uspunjavaju uslove javnog poziva, s tim da maksimalan iznos sredstava po kandidatu ne može biti veći od 4.000,00 KM.

Pravo učešća na Javnom pozivu imaju kandidati koji su na Univerzitetu na koji su upisani stekli uslove za odbranu doktorske disertacije ili Projekta doktorske disertacije.

Pravo učešća na Javnom pozivu nemaju kandidati koji su u ranijem periodu već dobili finansijsku podršku za odbranu doktorske disertacije ili projekta doktorske disertacije iz Budžeta Grada Lukavac.

Prijavne obrasce možete pronaći na idućem linku: Javni poziv za dodjelu sredstava za podršku pri odbrani doktorske disertacije – Grad Lukavac – Dobro došli na našu web stranicu

Podijeli ovaj članak
Napišite komentar
Subscribe
Notify of
0 komentara
Inline Feedbacks
View all comments