GIKIL odgovorio na izjave Dr Mašića

1 min. za čitanje

Povodom govora Dr Mašića vijećnicima u OV Lukavac, reagovao je i GIKIL. Reakciju objavljujemo u nastavku:

Saopštenje povodom Vašeg naslova: Dr Mašić: ,,Od 26 učenika, 19 koristi pumpice za disanje!”

Poštovani,

U pomenutom članku, koji je na vašoj stranici objavljen 02. Februara 2017. godine,  u svom obraćanju Dr. Zijad Mašić, pulmolog, bronholog (šef dispanzera Doma Zdravlja Lukavac) i vijećnik ispred LDS-a u OV Lukavac, kaže „ … a da ne pričamo GIKIL-u i spaljivanju lijekova“.

Zbog mogućeg pogrešnog interpretiranja i dovođenja u vezu ove kompanije i spaljivanja lijekova, te stvaranja zabune kod javnosti, ovom prilikom zvanično izjavljujemo da Global Ispat Koksna Industrija d.o.o. Lukavac  kategorično negira bilo kakvu povezanost sa spaljivanjem lijekova.

Osjećamo obavezu dati pojašnjenje povodom pomenutog naslova, a u svrhu pravilnog informisanja javnosti, te izbjegavanja bilo kakvih nedoumica.

Debasish Ganguly, generalni direktor

OZNAKE:
Podijeli ovaj članak
8 komentara
8 komentara
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments

Hvala GIKIL parazitima na priznanju da nas truju dovoljno i bez spaljivanja lijekova.

Joj doktora jest prolupo , sve zivo spaljuju al haman se tebi od esencijalne liste lijekovi utupili , hebali te lijekovi ima kod tvog jarana teufika u apotehki lijekova, nemere nestat za gradjane sela Bokavici. 🙂

Već odavno nemamo NIKAKVE nedoumice o GIKIL-u. SVE JE JASNO . Biva da je CAR GO, pogotovo
njegovi generalni “prinčevi”…

*** bjelosvjetska!

I kaze ciganin koji samo svojom pojavom zagađuje okolinu. I za Vasu info, koksara ide u stecaj tako da ne brinete, neće jos dugo zagađivati.

Ufatio “Garonja” fursata pa konta da je maharadza. Ako je ON autor ovog “pojasnjenja” onda je sve jasno. Prosjecan osnovac,ucenik treceg razreda, bi to mnogo bolje srocio i korektnije napisao. Cudi me da medju “skutonosama” nema takvoga. Ne bi me ni malo zacudilo da su prnuli u cabar kad vaki voda kompaniju

Milenko,
Donekle je i ovaj dr. Masic i upravu. Koksara ne spaljuje lijekove, ona polako spaljuje sama sebe.
Nista se ne ulaze, plin curi na sve strane. Zakrpe se stavljaju, ko prije moja rahmetli Nena na stope, priglavke ili ti debele carape. Nije ni cudo sto ne mogu da dobiju okolinsku dozvolu.
Koksara radi bez okolinske. U svakoj normalnoj drzavi ona bi već bila pod kljucem.
Bitno je da “garonja” pise, vidio da se oglasio KHK i Sisecam i ko veli ajde i ja ću.

Molim inspekciju,MUP,načelnika općine da zabrani saobraćaj šleperima od 20 t koji voze ugalj sa PK Šikulje do TE Tuzla a idu ulicom Tuzlanski odred kroz Lukavac mjesto pa pored osnovne škole Lukavac mjesto i iznad igrališta FK Radnički kako ne bi došlo do klizišta na istom mjestu.Ujedno zagađenje zraka bi se smanjilo a bezbjednost školske djece i ostalih mještana povećao.Neka idu na autoput pa za TE Tuzla ili da prepuste prevoz uglja željeznicama koje i inače voze ugalj i bez zagađenja jer jedan voz povuče i do 1000 t a kamion samo 15-20 t.Budite razumni bar malo……