fbpx

Vojko V regionalna hip hop zvijezda nastupa u Lukavcu

2 min. za čitanje

U okviru festivala “Zima u Lukavcu”, koji će se održati u Klubu Scena lukavačkog Centra za kulturu, regionalna hip hop senzacija Vojko Vrućina najavljuje nezaboravan nastup. Događaj je zakazan za 15. decembar, obećavajući vruću atmosferu i uzbudljivu muzičku noć.

Vojko Vrućina, čije ime ne prestaje treperiti na vrhovima muzičkih ljestvica, donosi svoj prepoznatljiv stil i energiju u Lukavac, obećavajući publici nevjerojatno iskustvo. Njegov autentičan pristup hip hop muzici, kombinovan sa zanimljivim tekstovima i zaraznim ritmovima, čini ga jednim od najtraženijih izvođača na regionalnoj sceni.

Nastup zakazan u već kultnom Klubu Scena, u lukavačkom Centru, stvarajući intimnu atmosferu koja će dozvoliti obožavateljima da se približe svojoj omiljenoj zvijezdi. S obzirom na datum događaja, “Zima u Lukavcu” zagrijat će posjetitelje u hladnim decembarskim noćima.

Ulaznice za ovaj spektakularni događaj dostupne su po cijeni od 15,00 KM. Da biste osigurali svoje mjesto na koncertu, ulaznice su u prodaji u Službi za administraciju i marketing svakog radnog dana od 07:00 do 15:30. Vikendom, ljubitelji muzike mogu nabaviti ulaznice u Biletarnici Centra od 07:00 do 21:00 sat.

Nemojte propustiti priliku da doživite Vojka Vrućinu uživo i budete dio nezaboravne muzičke noći na festivalu “Zima u Lukavcu”. Očekuje vas sjajan provod i doza autentičnog hip hopa koji će zasigurno ostati urezan u sjećanjima svih posjetitelja.

Podijeli ovaj članak
Napišite komentar
Subscribe
Notify of
0 komentara
Inline Feedbacks
View all comments