fbpx

U toku je upis članova u školu crtanja, slikanja, vajanja…

1 min. za čitanje

Art Centar je udruženje građana Lukavca koje ima za cilj okupljanje i udruživanje djece, mladih i odraslih i drugih umjetnika i radnika u kulturi, te ostvarivanje njihovih profesionalnih interesa i zaštita prava koja proizilaze iz stvaralaštva likovnih umjetnika, drugih umjetnika i radnika u kulturi.

Škola slikanja, crtanja i vajanja pruža polaznicima sistematizovano sticanje znanja iz djela likovne kulture i umjetnosti općenito.

Otvorena je za sve uzraste i nudi likovno obrazovanje, osposobljenje i usavršavanje u svim crtačkim slikarskim i vajarskim tehnikama, kroz rad sa širokim spektrom materijala a uz pomoć stručnog tima..

Škola slikanja, crtanja i vajanja na pristupačan način pruža potrebne informacije i znanja iz likovne teorije i tehnologije, te uvodi polaznika u savremenu stručnu terminologiju i procese rada.

Savlađivanjem crtačkih , slikarskih i vajarskih metoda i vještina, učesnici se profiliraju za budući umjetnički poziv ili za bavljenje umetnošću kroz kreativan hobistički rad.

Svi zainteresovani mogu se prijaviti na adresu : artcentarlukavac@gmail.com, na facebooku Škola ArtCentra ili u prostorijama Centra za kulturu (Atelje)

U prijavi navesti ime, prezime i godinu rođenja te ostaviti kontakt telefon.

Podijeli ovaj članak
2 komentara
Subscribe
Notify of
2 komentara
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments

koliko košta školarina

Školarina je 20KM mjesečno, radionice traju 5 mjeseci, 2 puta sedmicno po 1h 30min, ukupno 44 termina, ograničen je broj polaznika…