fbpx

Sve je spremno za veliki rođendanski koncert Lukavac Cementa: Dubioza kolektiv i Divanhana danas stižu u Lukavac

2 min. za čitanje

Lukavac Cement će sutra, 6. juna u 20 sati na platou ispred Centra za kulturu Lukavac svom gradu, sugrađanima i sugrađankama prirediti izuzetan rođendanski poklon, besplatan koncert velikih muzičkih zvijezda ovog regiona Dubioze Kolektiv i Divanhane.

Na koncertu se očekuje veliki broj posjetilaca, te će Titova ulica i dio ulice Žrtava genocida u Srebrenici u Lukavcu biti zatvorene za saobraćaj.

“Za obilježavanje našeg 50. rođendana željeli smo pripremiti slavlje koje će se pamtiti. Upravo zato smo se odlučili za ove poznate bendove koji svaki u svom žanru je poseban i drugačiji. Sve je spremno za naš rođendanski koncert, posljednje pripreme se privode kraju i siguran sam da će publika i naši gosti uživati u dobroj muzici i izvrsnoj zabavi. Članovi bendova već danas stižu u Lukavac”, rekao je Nihad Begić, direktor prodaje i marketinga Lukavac Cementa.

Zbog sigurnosti svih prisutnih na koncert je zabranjeno unositi profesionalne kamere, dronove, profesionalne video i audio uređaje za snimanje, oružje, staklene boce ili staklene posude bilo kog tipa, predmeti koji mogu biti korišteni kao projektili te laserski pokazivači. Lukavac Cement kao organizator koncerta moli sve posjetioce koji dolaze automobilima da dođu ranije da se ne bi stvarala gužva. U tu svrhu je obezbijeđen parking na pijačnom prostoru u Prvoj ulici br. 1.

“Da podsjetim da će se sutra u 12 sati u krugu naše fabrike održati i konferencija za medije, na kojoj će biti predstavljeni ključni momenti naše historije, postignuti rezultati, ali i budući planovi. S velikim nestrpljenjem iščekujemo sutrašnje događaje. Srdačno pozivamo sve građanke i građane Lukavca da se okupimo u što većem broju, zajedno slavimo i gradimo bolju budućnost”, dodao je Begić.

Jedan od medijskih pokrovitelja je Lukavački info portal SodaLIVE.ba

Podijeli ovaj članak
3 komentara
Subscribe
Notify of
3 komentara
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments

Nesto lijepo za cuti
Svaka cast

Cuj zabranjeno oružje i projektili.
Pih

BIG BIG BIG RESPEKT