fbpx

Legendarni Neša Galija 19. novembra u Lukavcu

2 min. za čitanje

Koncertna dvorana Centra za kulturu će, 19. novembra 2022. godine, biti mjesto izvanrednog muzičkog događaja koji će obradovati brojne ljubitelje rokenrola.  U Lukavac dolazi Nenad Milosavljevic Neša, frontman legendarne grupe Galija.

Neša je osnivač i lider grupe koja već 45 godina traje na muzičkoj sceni.

Ovaj legendarni kantautor i samostalni muzičar (vokal, akusticna gitara, usna harmonika) iza sebe ima bezbroj koncerata i neponovljivih hitova.

“Dodirni me”, “Stare trube”, “Još uvek sanjam”, “Digni ruku”, “Kad me pogledaš”, samo su neke od pjesama bogatog višedecenijskog repertoara Galije, koje će publika moći da čuje u koncertnoj večeri Centra za kulturu Lukavac.

Galija je jedan od najtrajnijih sastava rokenrola na prostoru regiona, a izdanja grupe varirala su od progresivnog roka do mainstream orijentisanog zvuka. Tokom karijere objavili su 15 studijskih, jedan uživo i šest kompilacijskih albuma.

U akustičnom muzičkom dvojcu, koji će nastupiti 19. novembra u 20 sati u Koncertnoj dvorani Centra za kulturu Lukavac, su gitarista Neša Galija i klavijaturista Goran Antović. Bit će ovo prilika da slušamo dva vrhunska virtuoza i dobro prepoznatljiv glas neponovljivog Neše.

Ulaznice će u prodaji biti od ponedjeljka, 24.10. u Službi za administraciju i marketing Centra za kulturu Lukavac svakog radnog dana od 07:00 do 19:00 sati.

Podijeli ovaj članak
Napišite komentar
Subscribe
Notify of
0 komentara
Inline Feedbacks
View all comments