fbpx

DANAS: Predstava “Sex i glad” Tarika Filipovića

1 min. za čitanje

Nakon Viteza, Jajca, Mostara i Zenice, predstava koja puni dvorane u regionu stiže i u Lukavac 10. oktobra 2022. godine.

U Velikoj Sali Centra za kulturu Lukavac Tarik Filipović će utjeloviti lik sada već legendarnog  doktora seksologije, profesora i playboja u predstavi  „Sex i glad“.

Glavni lik Udo Špricnmaher publiku želi nasmijati i educirati o najrazličitijim seksualnim temama koje su mnogima još uvijek u sferi tabua.

Predstava ”Sex i glad” pokušava detabuizirati ovo neizostavno i značajno područje ljudske prirode, a primarni joj je zadatak opustiti, educirati, zabaviti i nasmijati publiku. Kako glavni glumac ističe, predstava nije uvredljiva a ukoliko je suditi po dosadašnjim komentarima, prihvaćena je i od strane konzervativnije publike.

Svi zainteresovani svoju kartu za hit predstavu „Sex i glad“ mogu kupiti u Službi za administraciju i marketing Centra za kulturu Lukavac u periodu od 07:00 do 19:00 sati.

Sve dodatne informacije i rezervacije zainteresovani mogu dobiti pozivom na broj 035/554-440, email: info@czklukavac.ba ili putem fb stranice Centar za kulturu Lukavac.

Podijeli ovaj članak
Napišite komentar
Subscribe
Notify of
0 komentara
Inline Feedbacks
View all comments