Vozilom udario djevojčicu i udaljio se s mjesta nesreće

1 min. za čitanje

Djevojčici je pomoć ukazana u Domu zdravlja Lukavac, nakon čega je hitno prebačena na UKC Tuzla gdje je konstatovano da je zadobila teške tjelesne povrede i to u vidu preloma butne kosti, i zadržana je na daljem liječenju.

Uviđaj su obavili policijski službenici PU Lukavac koji nastavljaju rad na rasvjetljavanju i dokumentiranju navedenog događaja.

Kako nezvanično saznajemo, vozač koji se udaljio sa mjesta nesreće i nije pružio pomoć povrijeđenoj je uhapšen na području općine Živinice.

Podijeli ovaj članak
3 komentara
3 komentara
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments

…I kazu da nije imao vozacku, sto u startu treba tretirati kao pokusaj ubistva…

Ja mislim da je moje djete debil udario da vise nikad ne bi imo mogucnost vozit polomoio bi mu kosti naso bi ga gdje god da je ..Ne kazem ja da je svaki put vozac kriv al kroz naselje ne mozes vozit vise od 40kmh uspori A ne danas su sve vozaci i drveri Mislim da treba mu dat zatvora jer to da bude upozorenje drugim debilima u saobracaju …

…saobračaj kod nas je posebna priča i na tu temu bi se moglo nadugo i naširoko pričati do ujutro…evo samo detalj da spomenem,kod srednje škole nema niti jednog znaka da je škola u blizini, a kamoli ograničenja brzine ili znak na crtan na cesti ili…..

adbanner