fbpx

Udes kod Barutnog: Nakon sudara pobjegao, a potom udario u kamion

1 min. za čitanje

U blizini izvorišta Barutni danas je došlo do saobraćajne nesreće u kojoj je vozač Audija u svega nekoliko minuta razmaka izazvao dva sudara, s tim što je nakon prvog pobjegao, ali se zaustavio nakon što je udario u kamion.

Vozač automobila marke Audi prvo je udario u automobil marke Škoda nakon čega je pobjegao sa mjesta nesreće. U ovoj nesreći je povrijeđeno dijete koje je odvezeno u Dom zdravlja Lukavac.

Vozač je nakon ove nesreće pobjegao, ali je u bijegu udario u kamion koji je radio na popravce javne rasvjete. O ozbiljnosti ozljeda nemamo informacija.

Uviđaj su obavili pripadnici PU Lukavac. Put prema Huskićima je trenutno zatvoren za saobraćaj.

Podijeli ovaj članak
5 komentara
Subscribe
Notify of
5 komentara
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments

Daj slikaj i ime i prezime ubice. Sutra ce nekog na smrt zgaziti i pobjeći

Ma kavi samo inicijali, nedaj bože oni su zasticeni ko međedi mogu da rade šta hoce. Zakone treba mjenjati, mi sutimo i mi smo krivi sto se ovo nasoj djeci desava. Višegodišnji prijestupnik i ležao za krivična djela u zatvoru, pusten i opet isto radi, to treba po kratkom postupku da mi je najrođeniji.

Mi smo u opasnosti vecoj nego u ratu sto sto je bila. Sad vise neznas kad ce te ko da pokupi i ode kao da je pile zgazio. Nasi su zakoni za saobracaj vrlo vrlo blagi pogotove za ovakve slucajeve gdje kidne sa mjesta nesrece ni da pogleda treba li kome pomoci. Da nas dragi bog sacuva.

hoćeš ime i prezime , evo čitaj,
*** iz puračića
i šta ćeš sad ,,sodakox”
da ga nećeš ti ganjat
vidjelo ga 7 ljudi i opisalo detaljno na licu mjesta i …. ništa

Ovaj kad me nije pregazio kod Imela proletio je gore kraj kačare 150km/h. Jebo ga otac njegov ludi