fbpx

Trener napio i obljubio djevojčicu (14), za šutnju njenoj majci nudio posao

4 min. za čitanje

Milenko Tomić (59), bokserski trener iz Bijeljineostaće još dva mjeseca iza brave, a osumnjičen je da je napio pa obljubio četrnaestogodišnjakinju koju je trenirao, da bi nakon toga obećao da će naći posao za njenu majku ukoliko ga roditelji djevojčice ne prijave.

Uz navođenje inicijala, saopćio je to Okružni sud u Bijeljini, koji je objavio detalje ovog stravičnog slučaja. Tomić, po novom rješenju, iza rešetaka može ostati do 4. februara, pišu Nezavisne.

Sud ističe da postoji sumnja da je Tomić od augusta do septembra, kao trener Bokserskog kluba Radnik Bijeljina, u kojem je djevojčica trenirala boks, više puta nagovarao maloljetnicu da pristane na polne radnje s njim.

“Prema navodima datim u prijedlogu za produženje pritvora, sumnja se da je 20. avgusta, kao trener, poveo tu djevojčicu u Istočno Sarajevo, rekavši joj da iz kasete automobila, kojeg je vozio, a ona bila suvozač, izvadi novac, što je i učinila, te kada je izvadila novac i podigla glavu, poljubio ju je u usta“, ističe Sud.

I to nije sve – terete ga i da je 29. septembra djevojčicu pozvao da dođe kod njega u kancelarije Bokserskog kluba Radnik Bijeljina, a kada je ona došla sa drugaricom i htjela da izađe pomilovao ju je po zadnjici.

“Onda je, kako se sumnja, 30. septembra, kao trener, poveo djevojčicu u Sokolac, nagovorivši je da konzumira alkohol, koji je nabavio i donio u hotelsku sobu, što je ona i pila. Kada je usljed dejstva alkohola zaspala, ljubio ju je po ustima, dodirivao zadnjicu, grudi, a potom i zavukao svoju ruku u njen donji veš“, navodi Sud, s tim što detalje ovog uznemirujućeg čina nećemo objavljivati.

Sve vrijeme joj je, dodaje se, putem Vibera sa svog telefona upućivao poruke seksualne konotacije opisujući šta joj je radio, te šta bi joj radio i predlažući joj način i mjesto da vode ljubav.

Roditelji maloljetice su, ističe Sud, detaljno opisali njeno ponašanje nakon spornog događaja te svjedočili o tome šta im je kćerkica ispričala. Pritom, svjedoci, jedna maloljetnica, te trener G.B. su takođe imali saznanja o ovom slučaju.

“U tom smislu maloljetnica je ispričala okolnosti pod kojima su osumnjičeni i oštećena spavali u istom krevetu kritične večeri, a svjedok G.B., kao jedan od trenera žrtve, u svom svjedočenju je potvrdio da je došao do saznanja da je osumnjičeni donosio alkohol u sobu gdje su se nalazili takmičari”, ističe Sud.

Osim toga, ističe Sud, iz iskaza roditelja žrtve može se zaključiti da je Tomić, nakon što je saznao da su oni upoznati s prepiskom između njega i djevojčice putem drušvenih mreža, pokušao uticati na njih da ga ne prijavljuju, a zauzvrat, kako to tvrdi otac djevojčice, obećao je da će u Beogradu razgovarati s ministrima da bi pronašao zaposlenje za njegovu suprugu.

Roditelji su, ocjenjuje Sud, saglasno izjavili da im je stavio do znanja da bi njihova kćerka mogla biti izložena sramu i osudi javnosti, a da on ima brojne veze i da je vrlo uticajan i da neće odgovarati.

Osim toga, prema svjedočenju oca djevojčice, Tomić je preko svog sina pokušao da utiče na njega prijeteći kompromitujućim snimcima njegove kćerke sa drugim licima.

Podijeli ovaj članak
2 komentara
Subscribe
Notify of
2 komentara
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments

šta se čuditi kad kao svetim tekstom pjevaju npr. “daj daj mladu daj, da kum prvi ljubi, pravilo je znaj…”

M.T. (59) zv. “Realan”
Iz sela Smoluca.