Suicid u Bistarcu, pretučena starica, … crna hronika naše Opštine

2 min. za čitanje

vjesanjeCrna priča broj 1.

U nedjelju, 21.07.2013.godine oko 06,00 sati na magistralnom putu M4 Tuzla-Doboj u mjestu Gnojnica, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovali M.B., rođen 1972. godine nastanjen na području općine Gračanica koji je upravljao pmv. “Audi” i biciklista S.S., rođena 1968.godine nastanjena na području općine Lukavac.

U ovoj saobraćajnoj nezgodi S.S. je zadobila povrede o čijem stepenu se Ijekari UKC-a Tuzla nisu izjasnili. Uviđaj su izvršili policijski službenici PU – PS Lukavac, koji poduzimaju mjere i radnje na dokumentovanju ove nezgode.

Crna priča broj 2.

Pedesetogodišnji Z.P. iz Bistarca izvršio je suicid vješanjem u porodičnoj kući u Bistarcu. Samoubistvo se dogodilo u subotu 20.07. oko 09.00 sati. Motiv samoubistva još nije poznat a uviđaj na licu mjesta su obavili službenici PU Lukavac. Podsjećamo, ovo je treći slučaj u ovom mjesecu na području općine Lukavac  kada je u pitanju suicid vješanjem. Predhodna dva dogodila su se 8. i 9. jula u Turiji i Dobošnici.

Crna priča broj 3.

Starica L.Đ. (77) iz Dobošnice pretučena je u noći petak na subotu od dvije nepoznate osobe. Prema saznanjima iz PU Lukavac, razbojnici su starici upali u kuću, poprskali starici sprejom oči i tražili novac. Starici je ukazana pomoć u UKC Tuzla. Istraga je u toku.

(SodaLIVE.ba/MUP TK/RTVLukavac)

Podijeli ovaj članak
1 komentar
1 komentar
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments

cuo sam da u mnogim zemljama uopste ne pisu kad se desi samoubistvo bas zbog toga da nebi drugi dobijali ideje ….pa eto mozda je red da i i kod nas malo razmisle sta pisu jer tri samoubistva za sedam dana je puno skroz