Lukavac: Saobraćajna nesreća u Titovoj ulici

1 min. za čitanje

Sinoć oko 21 sat u Titovoj ulici došlo je do saobraćajne nesreće u kojoj su učestvovala dva automobila.

Srećom, u nesreći u kojoj je pričinjena velika materijalna šteta, nije bilo povrijeđenih.

Od siline udara oboreno je stablo, drugo u posljednjih 7 dana. Ovim putem apelujemo nadležne da završe radove zamjene cijevi koji se u ovoj ulici vrše mjesec dana dok je dio puta i trotoara izrovljen.

Uviđaj su obavili pripadnici PU Lukavac.

Podijeli ovaj članak
5 komentara
5 komentara
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments

Uzrok nesrece nisu radovi na toplovodnim cijevima. Auta koja izlaze ispod podvoznjaka ne vide nista sa lijeve strane radi zasadjene vegetacije uz rub puta. A divljak koji ga je pokupio je vozio iz pravca Petraka tolikom brzinom da nije stigao ni kocnicu pritisnuti, nego se zabio direktno u Fabiu.

Ja sam bio tu otprilike 4 metra, ovaj je brzo vozio a sa skodom je izletio. Najgore je što su bile dvije djevojčice dok je jedna uspjela izbjeci a drugu je vjerovatno malo zakacilo auto jer sam je vidio na podu ispred auta, a onda su pobjegle jer su se prepale :/

A drvo u ex ul.Ratka Perica preko puta malog Binga neko ga je ogulio da valja sinoc. PS Lukavac ne radi svoj posao i za to trebaju da odgovaraju. Turiranje motorima svaku noc ispred kafica Libero. Niko nista. Odgovarace jednog dana komandir za ovo. Kod Baje ispred kafica parking ko da je auto salon. Pa ko je on u p.m. Borio se za slobodnu Bih. Garant. Propao je Lukavac samo nam to jos niko nije rekao.

Rade nasi policajci itekako, svaki dan u hladovini kod HIFA benzinske love zrtve za 20 KM. A ulica od Aque do Autobuske Stanice prepuna poprecno parkiranih auta tako da se tu vozi veleslalom.

Veoma nezgodan izlaz iz pravca podvožnjaka,oba vozača jako neoprezna pogotovo vozač iz pravca Petraka koji je vozio jako brzo,totalno neodgovorno,sreća da niko nije stradao od pješaka…
Valjda je ovo opomena za sve vozače…..