fbpx

Adela prijavila oca da nema vozačku dozvolu, on se oglasio i misli da su “sihre” u pitanju

3 min. za čitanje

Prije nekoliko dana, Adela Korlatović objavila je video u kojem se vidi da je pozvala policiju i prijavila svog oca Fahrudina Korlatovića jer godinama nema vozačku dozvolu. Kako tvrdi, policija do danas nije reagovala, a tvrdi da je prije nekoliko mjeseci bila pretučena od strane oca. Oglasio se i Fahrudin koji je priznao da nema vozačku i misli kako su “sihre” u pitanju pa se kćerka odlučila da ga prijavi:

Moj otac već 12-13 godina vozi bez vozačke dozvole, a ja kao njegova kćerka sam ovo prijavljivala policiji, ali niko po tom pitanju ništa nije uradio. Ovo radim čiste savjesti, jer ne želim da druge osobe dovede u rizik.

On nikada nije polagao vozački ispit. Upravlja vozilom marke VW Golf 4. Sigurno se pitate zašto nisam prijavila ranije? Nisam jer sam živjela s njim u porodičnoj kući. On je alkoholičar i nasilna osoba. Prije tri mjeseca me pretukao i opet policija nije uradila ništa. Zgrožena sam što policijski službenici znaju sve dovoljno dugo, koliko i ja, ali ništa ne rade po top pitanju.” napisala je Adela Korlatović u pismu medijima.

Adela je također objavila video u kojem je pozvala policiju i prijavila slučaj. Policijski službenici nisu željeli uzeti broj tablica vozila kojim upravlja Korlatović uz pitanje “jel to onaj Čiča?”.

Nakon pisma, putem TikTok-a obratio se i Fahrudin Korlatović i tvrdi da su u pitanju “sihre”:

Vozač sam bez vozačke dozvole 12-13 godina, kako je navela moja curica. Kada je otišla moja Adela, moja druga curica je pronašla papir u kući sa zapisima. Kada sam došao, našao sam i drugi zapis. Nedugo nakon toga smo se mlađa curica i ja razboljeli. Sad ne znam da li je od tih zapisa ili ne. Adela me prijavila da vozim bez vozačke dozvole i istina je, podržavam je u tome. Ali, vozilo koristim samo za hitne slučajeve. Adela me također prijavila da sam je pretukao. Imam snimak kada joj naređuju šta će reći policiji, a kada me policija zvala, ja bio kod čovjeka i skidao mu crijep sa kuće. Želio sam svojoj curici samo dobro. Uplatio sam joj protezu i kurs njemačkog jezika, ali nikad nije završila. Nije me prijavljivala kada sam je vozio u školu, bila kiša ili ne. Znate kako svoje dijete gledate. Ja čekam da me zovnu vjerujem u državni sud. Oni će najbolje znati, a ja imam dovoljno dokaza da se mogu braniti, izjavio je između ostaloga Fahrudin Korlatović u svom videu.

Ostaje da se vidi da li će pripadnici PU Lukavac konačno uraditi posao za koji su zaduženi.

Podijeli ovaj članak
2 komentara
Subscribe
Notify of
2 komentara
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments

Normalno da nisu kad čića za njih krade i časti jih

kakvo dno od cojka nezna komunalno ko radi za njega ostavili bi ga na deponi