Čekate li i vi?

29. Jula 2009.
0 min. za čitanje

Mrtvački sanduk na velikom plakatu sa naslovom “Čekate li i vi” nije morbidna reklama nekog pokopnog društva. Ovim tekstom željeli smo da podržimo ovu reklamu.

cekanje
(Tuzlarije/SodaLIVE.ba)

Podijeli ovaj članak
5 komentara
5 komentara
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments

extra hahahah 🙂

zalosno ali istinito,i ko god da nema nikakvu “stelu” moze ga samo sanduk spasiti,jer na pregled tesko da ce docekati.Jednostavno isto kao da nisu medicinski radnici nego katili,ne moze se nekome reci “sumnjamo da nije dobro” i ostaviti ga da ceka par mjeseci a mozda i godinu na pregled,ali to je nasa svakodnevnica i jadan je onaj ko nema mogucnosti da ode u neku privatnu ordinaciju.

Tako je kod nas : “Znate gospodine niste dobro,morate hitno na pregled al dodjite za jedno 6 mjeseci da vas pregledamo”. 🙁

Ma to je krivica cijeloga sistema, nemogu se optuziti zdravsveni radnici za to cekanje, jer njih ceka npr neka operacija pa uradili je sad ili za 6 mjeseci. To je krivica sto se nista ne ulaze u prosirenje i unapredjenje zdravstvenih ustanova

jest vala!
kad bi prosirili onaj nas dom zdravlja jos malo, moglo bi pola lukavca preselit u njega. i eto rjesenja za mlade bracne parove i ostale koji se jos nisu skucili.
jest da bi neki opet cekali ko i do sad a oni drugi prekoreda…
ako me ko konta???