fbpx

Darko Vojvodić novi trener Radničkog

0 min. za čitanje

Nakon što je Upravni odbor uručio ostavku Smajlu Kariću, ekipu su trenirali Mirsad Softić i Zlatko Maršalek, koji će ostati na poziciji pomoćnika trenera Vojvodića.

Ukoliko ne bude administrativnih problema Darko Vojvodić će svoj debi kao trener Radničkog imati na Jošiku, kada lukavački fudbaleri igraju protiv ekipe Rudar iz Kaknja.

(SodaLIVE.ba)

Podijeli ovaj članak
17 komentara
Subscribe
Notify of
17 komentara
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments

Samo naprijed ! Pozz iz Prokosovica…

Mi imamo jacu ekipu cak i od Slobode. Samo sto nas je stopala trenerska taktika i ponasanje igraca na terenu. Ne dovoljno zalaganje iskren da budem… Sada imamo recimo iskusnog trenera koji moze napraviti dosta promjena unutar ekipe i dovesti do pozitivnih rezultata … Znaci, samo RAD, RAD i doce rezultati :))) SPORTSKI POZ

Vojvodiću, budi prvi i bićeš najbolji:)

I dodje jos jedan maneken!!!

s obzirom kakve je rezultate imao u slobodi ..i da je drinu zvorničku zavio u crno, mislim da će za 3-4 utakmice naš klub opet tražiti trenera umjesto ovog vojvodića…

Dobar rezultat u fudbalu daju 70% igrači,20% trener a 10% ostalo.Trebamu dati rok od 3 utakmice da prikupi 50-60% bodova ako ne perka ,hajmo drugi…..

u pravu si pilota, al vidi mu kaputa jebo te……

Ja sam optimista u vezi ovoga i mislim da će sad krenuti stvari nabolje sigurno, Sretno svima, i šta sam ja rekao da trener neće biti iz Lukavca nego sa strane, a meni svi govore daj ba nemaš pojma…….:)

Radnički je najviše specifičan po tome što odjebe svoje ljude,pa traži nekog sa strane ko će se založiti i raditi za klub,a tako je i u ovom slučaju.Ovaj Vojvodić kao i svi ostali prije njega,dolazi samo zbog para a Radnički ga zanima koliko i lanjski snijeg.Ista stvar je i kada su igrači u pitanju,dovode se igrači sa strane,a domaći momci propadaju igrajući po selima za poneku marku.

bolje da su ostavili softu i marsaleka i doveli dva igraca a ne ovog nesposobnjakovica, ispade na opcini nema trenera koji bi mogao vodit radnicki, seljacka politika

ja sam optimista sto se tice ovog novog trenera. u drini i slobodi nije imao nekog uspjeha ali je ispekao zanat i zna gdje je grijesio.Radnicki ce sa njim da ostane u ligi.

evo Vojvodicevih rezultata kao trener do sada :

28,21 % pobjeda
7,69 % nerijeseno
64,10 % poraza

ova statistika sa Radnickim ce da se da okrene i Darko ce imati 65% pobjeda 😉

@Lukavac rekao si da ce secerbegovic biti trener zadnji put i rekao si da je iz pouzdanog izvora a ja sam ti rekao da ti nevalja izvor.I opet pametujes.

Nisam rekao da će biti nego da je to moja želja, to bi ja volio njega ili Mirsada Halilagića, a on je treba biti trener prije dolaska Smajla Karića 100%, ipak na kraju dobar je i ovaj vrijeme je da se krene sa pobjedama………:)

Lose, lose vrlo lose. Tesko da ce on moci ista napraviti. Bezveze su otjerali Memisevica i sad traze nesto, od ovog ce biti gore samo kad poslije 3 ili 4 kola dovedu Ibraka opet, da jos jednom sve shebe

smjesno vojvoda i slomic opet zajedno, prosle sezone ga je vojvoda izbacio iz slobode i sudbina ih opet spoji:) vidjet cemo kako ce funkcionisati

@Lukavac-Mirsad Halilagic je nikakav trener.nedaj boze da on preuzme Radnicki.Dok je bio igrac samo je znao da udara i na snagu da igra,tehnika nula ,njegova trenerska strategija bi bila nikakva,jer on ne razumije danasnji nogomet.on bi imao uspjeh samo sa Bokavicima u saban-ligi,gdje se lome kosti.evo ja se kladim sa svima ko zeli,i u sta zeli da ce Darko Vojvodic sa ovom ekipom ostati u ligi.

80% do trenera tesko da ce sta napravit ovu polusezonu ako ostane?par utakmica da vidi sa kakvim igracima raspolaze, nisu losi bili za nizi rang ali bez pojacanja ili igraca sa iskustvom igranja u vecem rangu nemoze se puno uradit.sa srecom njemu i igracima