fbpx

Novo u Lukavcu: Bossan – proizvodnja PVC i ALU stolarije

2 min. za čitanje

– Naša proizvodnja je opremljena modernom proizvodnom linijom savremenih strojeva. Kroz godine poslovanja te prateći europske trendove sadašnja se proizvodnja temelji na proizvodnji PVC i ALU stolarije. Želimo naše vrhunske proizvode ponuditi na BH tržištu jer su do sada naši proizvodi u omjeru od 90% odlazili na izvoz u zemlje EU, od kojih najviše u zemlje BeNeLux-a. Rezultat naseg poslovanja su zadovoljni klijentu u tim zemljama. Ističe za naš portal direktor kompanije.

Bossan je u mogućnosti izvesti gotovo sve tražene oblike i funkcije prozora i vrata.

U mogućnosti smo realizirati sve od pažljivo izrađene ponude uz savjetovanje naših stručnjaka, stručne izmjere, izrade, demontaže Vaših starih prozora i vrata, montaže, odvoza i ekološkog zbrinjavanja Vaših starih prozora i vrata, pa čak i zidarskih obrada nakon izmjene istih. U našem poslovanju uvijek se trudimo odgovoriti i na najspecifičnije zahtjeve naših kupaca, držati visok nivo kvalitete u proizvodnji i montaži te pri tome ne prelaziti dogovorene rokove isporuka i na taj način zadržati povjerenje naših cijenjenih kupaca.

– Svaki naš element mora biti ugradjen po certifikatima iz EU i sastavljen od komponenti po standardima EU. Ne želimo biti jaftiniji od drugih tako što ćemo ugrađivati ne kvalitetne komponente i tako smanjivati cijenu, što dvostruko slabi kvalitet konačnog proizvoda. Želim napomenuti da vam stojimo na usluzi, ne samo pri kupovini nego i savjetovanju prije kupovine. Ističe direktor kompanije Bossan.

Iz svega navedenog jasno je da je Bossan d.o.o. pravi izbor za opremanje Vašeg novog doma ili poslovnog prostora, ali i za izmjenu Vaših starih prozora i vrata.

[quote_box_center]

Telefon: + 387 60 3368136
Adresa: Titova bb
E-mail: info@bossan.ba

[/quote_box_center]

OZNAKE:
Podijeli ovaj članak
Napišite komentar
Subscribe
Notify of
0 komentara
Inline Feedbacks
View all comments