fbpx

NOVO: Ljekarsko uvjerenje od sada možete izvaditi u Osteomedicu

1 min. za čitanje

U Poliklinici Osteomedic Lukavac od sada možete brzo i efikasnosno završiti proces izdavanja ljekarskih uvjerenja, kao i obavljanja sistematskih pregleda za Vaše uposlenike. Ovo je još jedna u nizu novih usluga koje Poliklinika Osteomedic uvodi kako bi osigurala vrhunsku uslugu za svoje pacijente.

Osim uvjerenja za vozače Ostemedic Lukavac nudi i izdavanje ljekarskih uvjerenja za druge potrebe, kao što su ljekarska uvrejenja za zapošljavanje, za upis u vrtić, školu, fakultet ali i za poslove sa povećanim rizikom.

Poliklinika Osteomedic Lukavac svojim korisnicima garantuje efikasnost i profesionalnost tokom procesa, brze rezultate i, pored svega, povoljne cijene usluga.

Preglede za ljekarsko uvjerenje za vozačku dozvolu i za posao sa povećanim rizikom možete obaviti ponedjeljakom, srijedom i petkom od 10h do 13h, a ostala ljekarska uvjerenja kao i sistematske preglede uposlenika možete obaviti svakim radnim danom od 10h do 16h.

Za sve dodatne informacije o pregledima Polikliniku ostemedic Lukavac možete kontaktirati putem brojeva +387 35 413 248 i 061 24 10 10, kao i putem njihove e-mail adrese info@osteomedic.ba.

Podijeli ovaj članak
Napišite komentar
Subscribe
Notify of
0 komentara
Inline Feedbacks
View all comments