KONKURS: Potrebni zidari, tesari i armirači

3 min. za čitanje

DELTA Group Lukavac jedna je od najuspješnijih regionalnih kompanija. Dinamičnost, fleksibilnost i spremnost na učenje i nove izazove ključne su odlike naših zaposlenika koje nam omogućuju da budemo uspješni u izgradnji stambenih i poslovnih objekata, trgovinskom poslovanju i uslugama. Zaposlenike smatramo temeljem našeg uspjeha. Pružamo im sigurno i poticajno radno okruženje te mogućnost ostvarenja profesionalnih ciljeva i težnji, u kojem će njihov doprinos biti prepoznat i primjereno vrednovan.

Na osnovu ukazane potrebe, zbog povećanja obima poslova u oblasti građevinarstva, Delta Group Lukavac raspisuje:

O  G  L  A  S
za prijem građevinskih radnika: 

  1. Zidar
  2. Tesar
  3. Armirač

Opis posla i odgovornosti

  1. Radni zadaci zidara sastoje se u pripremi maltera, zidanju zidova raznim materijalima, malterisanje zidova i plafona, izradi estriha i glazura.

Radne zadatke zadužuje od poslovođe ili inženjera na gradilištu a internom preraspodjelom radne snage može biti raspoređen na druge radne zadatke u vidu pomoćnika,kao što su poslovi pomoćnika tesara ili armirača,ili neke druge poslove koje mu je povjerio poslovođa ili inženjer na gradilištu.

  1. Radni zadaci tesara sastoje se u izradi,montaži i demontaži oplata za armirano-betonsku konstrukciju objekta.Tesar, takođe, obavlja i poslove izrade drvenih  krovnih konstrukcija ili drugih glavnih i pomoćnih konstrukcija od  drveta, kao što su stepeništa, drvene terase i slično.
  2. Radne zadatke zadužuje od poslovođe ili inženjera na gradilištu a internom preraspodjelom radne snage može biti raspoređen na druge radne zadatke u vidu pomoćnika,kao što su poslovi pomoćnika zidara ili armirača,ili neke druge poslove koje mu je povjerio poslovođa ili inženjer na gradilištu.
  3. Radni zadaci armirača sastoje se u ispravljanju,sječenju,savijanju i montaži armature u armirano-betonske elemente konstrukcije. Radne zadatke zadužuje od poslovođe ili inženjera na gradilištu a internom preraspodjelom radne snage može biti raspoređen na druge radne zadatke u vidu pomoćnika,kao što su poslovi pomoćnika zidara ili tesara,ili neke druge poslove koje mu je povjerio poslovođa ili inženjer na gradilištu.

Mjesto rada: Lukavac
Oglas ostaje otvoren 30 dana.
Prijave sa kratkom biografijom možete slati na e-mail: [email protected] ili dostaviti lično na našu adresu ul.Branilaca Bosne b.b.(zgrada Seljanka 1),75.300 Lukavac.

Za detaljnije  informacije možete se javiti i na telefon, broj: 035/550-300.

Svim kandidatima se unapred zahvaljujemo na zainteresovanosti za rad u našoj kompaniji i ukazanom poverenju. Samo kandidati koji budu izabrani u uži krug biće kontaktirani od strane predstavnika kompanije.

Podijeli ovaj članak
Napišite komentar