fbpx

Dobrodošli u stomatološku ordinaciju “House of Smile” Lukavac

2 min. za čitanje

Stomatološka ordinacija “House of Smile” nedavno je svečano otvorena u našem gradu. Glavni slogan ordinacije jeste otvoren, iskren i profesionalan pristup prema pacijentima, kako odraslim tako i djeci.

Korisnicima je za prvi dolazak u ordinaciju, obezbjeđen besplatan pregled i konsultacije sa stomatologom, gdje će na osnovu pregleda, rentgen dijagnostike, želja i mogućnosti, zajedno sa doktoricom, pronaći idealno rješenje i terapiju.

U našoj ordinaciji nudimo niz usluga, među kojima su prevencija i profilaksa (profesionalno čišćenje zuba), restaurativne usluge (popravak zuba), liječenje zuba i terapija bolnih i hitnih stanja u stomatologiji, kao i estetske protetske radove (mobilna i fiksna protetika) uz garanciju u trajanju od 5 godina, te metode ispravljanja zuba novim konceptom uz pomoć prozirnih folija. Poseban osvrt je na naše najmlađe pacijente, gdje, uz ugodnu, opuštenu atmosferu, pored prijateljskog pristupa djeci, educiramo i roditelje o ranom preventivnom pristupu i pravilnoj oralnoj higijeni. Zadovoljan pacijent i iskren osmijeh su ono što je najveći uspjeh svakog doktora i motivacija za svakodnevni napredak, izjavila je za naš portal, Alena Mujčić, doktorica stomatologije.

Alena Mujčić, stomatološki fakultet je završila 2017.godine u Sarajevu. Dosadašnje iskustvo je sticala u privatnoj praksi u Tuzli, a prije 3 mjeseca je odlučila pokrenuti vlastitu ordinaciju u svom Lukavcu.

House of Smile se nalazi u Sarajevskoj ulici. Ordinaciju možete kontaktirati na 062/997-839 i zakazati besplatan pregled, kao i porukom u inbox na Facebook i instagram stranici “House of Smile” Lukavac.

FACEBOOK

INSTAGRAM

Podijeli ovaj članak
Napišite komentar
Subscribe
Notify of
0 komentara
Inline Feedbacks
View all comments