fbpx

Delta GROUP: Oglas za poziciju zidar/fasader

1 min. za čitanje

Firma “DELTA GROUP“ LUKAVAC objavljuje oglas za poziciju zidar/fasader

  • Radni zadaci zidara sastoje se u pripremi maltera, zidanju zidova od opekarskog bloka ili drugih materijala, malterisanje zidova i plafona.Radne zadatke zadužuje od poslovođe ili inženjera na gradilištu a internom preraspodjelom radne snage može biti raspoređen na druge radne zadatke u vidu pomoćnika, kao što su poslovi pomoćnika tesara ili armirača,ili neke druge poslove koje mu je povjerio poslovođa ili inženjer na gradilištu.
  • Radni zadaci fasadera sastoji se od montaže i demontaže skele, rad na visini, lijepljenje EPS ploča i rad svih poslova na izradi demit fasadnog sistema. Radne zadatke zadužuje od poslovođe ili inženjera na gradilištu a internom preraspodjelom radne snage može biti raspoređen na druge radne zadatke u vidu pomoćnika, kao što su poslovi pomoćnika zidara ili armirača,ili neke druge poslove koje mu je povjerio poslovođa ili inženjer na gradilištu.

Detaljnu biografiju sa navedenim brojem telefona za kontakt, dostavite putem E-MAIL-a.

CV možete poslati na mail: info@delta-group.ba 

Konkurs je otvoren 30 (trideset) dana ili do popunjavanja radnog mjesta.

Lokacija : (Rad iz firme)
Broj izvršilaca : 1
Datum objave : 22.01.2024.
Trajanje oglasa : 30 dana (ističe 22.02.2024. )

OZNAKE:
Podijeli ovaj članak
1 komentar
Subscribe
Notify of
1 komentar
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments

Ma sve vam trce majstori da budu zidari i jos uz to i pomocni radnici .Jestel sami smislili oglas il vam je neko pomogao