fbpx

Zašto je live streaming u online kladionicama tako popularan?

4 min. za čitanje

Klađenje uz video prijenose novi je trend u svijetu klađenja, koji je korisnicima donio vrijednu besplatnu uslugu, ali i olakšao dolazak do obećavajućih kvota.

Bilo da ste zaljubljenik u sportsko klađenje ili u casino online, darovi koje vam daju priređivači igara na sreću definitivno su nešto što će vam olakšati vašu strategiju igre.

Tu naravno spadaju različiti bonusi, kao i besplatni okretaji na slotovima, no u svijetu online kladionica postoji još nešto, što također ne smijemo zaboraviti.

Radi se o besplatnim video prijenosima, koje svojim korisnicima osiguravaju vodeći europski i regionalni priređivači igara na sreću. Dakle, možete gledati nogomet, košarku, tenis, rukomet, hokej na ledu i mnoge druge sportove bez ikakvih dodatnih troškova, za što biste inače plaćali pretplatu svaki mjesec na kablovskim televizijama.

Live streaming ne samo što je dostupan na vašem kompjutoru, već radi i na ekranu pametnog telefona, u mobilnom web pregledniku ili u sve popularnijim aplikacijama za klađenje.

Nema sumnje, video prijenosi sportskih događaja jedan su od glavnih razloga zašto danas online kladionice dominiraju u odnosu na klađenje na šalteru, a streaming sa sobom donosi i dodatne prilike igračima, jer otvara mogućnost uplate sasvim drukčijih oklada, u odnosu na one na koje smo navikli u prošlosti…

Klađenje uživo odlična prilika za zaradu

Ako želite uživati u besplatnim video prijenosima, jedini uvjet je da imate određenu količinu novca na svom korisničkom računu. Priznaje se i manje od jednog eura pa čak i kad odlučite uložiti sve što imate, ostavite barem pokoji cent, da nije baš nula, jer ćete moći nastaviti gledati streaming čak i ako se više ne bavite klađenjem.

A puno je lakše kladiti se dok se utakmice događaju pred vašim očima. Prije samo 20 godina bilo je nezamislivo da vam sportske kladionice dopuštaju igru dok sportski događaj traje, a sada možete uplaćivati svoje oklade sve do posljednjeg sučevog zvižduka.

Oklade kao što su tko će sljedeći zabiti gol, hendikep i zbroj golova idealne su za klađenje uživo i puno bolje prolaze nego kad ih igrate prije početka utakmice, jer doći ćete do boljih zaključaka o onome što bi se moglo događati, ako pogledate prvih 10 ili 15 minuta utakmice i uočite u kojem smjeru se akcija odvija.

Prognoziranje pobjednika također bi vam trebalo bolje ići kad vidite tko dominira na terenu, a odlično je što online kladionice kvote često mijenjaju isključivo na temelju uhodanih šablona, a ne onog što vi vidite na ekranu, što otvara odlične prilike za dolazak do zarade…

Prave informacije donose dobitak

Čak i ako se ne kladite uživo, besplatni video prijenosi daju vam priliku da se detaljno informirate o formi različitih ekipa pa ćete lakše pogađati i one oklade koje uplatite prije početka utakmica.

A ako želite podići svoje online klađenje na još viši nivo, uvijek je dobro potražiti savjete stručnjaka, vezane uz strategiju igre, ali i najnovije promocije i bonuse dostupne igračima.

To ćete pronaći na specijaliziranim stranicama kao što je top-kladionica.com, gdje vas čekaju važne informacije o najboljim kladionicama dostupnima u našoj regiji, u kojima su igračima osigurani i besplatni video prijenosi.

Dakle, svakako razmislite o registraciji kod onih priređivača igara na sreću koji vam nude live streaming, kao i klađenje uživo, jer time dobivate vrijednu uslugu bez ikakve pretplate, kao i priliku iskušati svoje sportsko znanje dok se akcija odvija pred vašim očima, što je puno lakše nego dok se kladite na slijepo…

Podijeli ovaj članak
1 komentar
Subscribe
Notify of
1 komentar
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments

popularan je jer bez ikakve fizičke teškoće gubi pare strastvena budala za kockom a zelenaške kockarnice uzimaju novac ni na šta – nikakvu korist ne donose u društvo a pobere tuđe pare!