Prodaje muža: ‘Očuvan, lijep, zgodan, bez mane i oštećenja’

0 703

Jedna žena iz Sombora objavila je na srpskoj stranici za aukcije šaljiv oglas u kojem prodaje, ni manje ni više, već svojeg muža, piše Kurir.

– Prodajem muža, 81. godište , očuvan, lijep, zgodan, nema mane i oštećenja. Volim ga najviše na svetu, ali ga prodajem zbog financijske situacije – piše u opisu ‘proizvoda’.

– Ljubavi, volim te najviše na svetu, pa neka mi i ukinu oglas, ali eto neka zna cijeli svijet – napisala je žena u tekstu oglasa. Napisala je da ne pije i ne puši, da popravlja kućne aparate, ali da nije vješt u cijepanju drva.
‘Imate 7 dana jamstva, ako vam se ne svidi, vratite ga’

– Za gledanje filmova je savršen, elektroniku i sve živo što se popravlja može popraviti. E sad, je li za gladijatora, stvarno nemam pojma. Imate 7 dana radne garancije, pa ako vam se ne svidi ili ako nema te vještine, vratite ga – napisala je još o svom suprugu.

Prema njenim riječima, njezin suprug zna za ovu šalu i nema ništa protiv.
Ukinuli oglas: Cijena stala na 16.000 dinara (oko 1050 kuna)

U trenutku dok je Kurir pisao tekst za njega se “nudilo” 16.000 dinara (oko 1050 kuna), a cijena je brzo rasla. No, iako je aukcija trajala još šest dana, čini se da od svega neće biti ništa jer je site za oglašavanje ukinuo oglas. Naime, oglas se nalazio pod Ostalo u kategoriji Za kuću i dvorište, a sada ga tamo – više nema.

0 0 votes
Ocijeni članak
PREPORUČUJEMO
guest
0 komentara
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x