Napravio test: Hvalio se da je ‘trudan’ pa saznao da ima rak

8. Marta 2014.
1 min. za čitanje

Ono što se dogodilo nakon što se pomokrio na testni štapić, napominje ViralNova, nije mogao predvidjeti niti u najluđim snovima!

Kada je indikator pokazao dvije ružičaste crte, što je oznaka za trudnoću, znatiželjni šaljivdžija uslikao je štapić te se prijateljima na društvenim mrežama pohvalio da je ”trudan”. Naravno, sve je dobro nasmijao, a jedan je prijatelj otišao korak dalje i na Redditu napravio komični strip cijele situacije.

‘Možda imate rak testisa, provjerite na Googleu’

Nakon što je on osvanuo na internetu, neki su ga korisnici upozorili da rezultat može ukazivati na zdravstvene probleme.

– Ako vam je test na trudnoću bio pozitivan, to može značiti da imate rak testisa. Provjerite na Googleu – savjetovao je jedan komentator.

Šala mu je na kraju spasila život

Muškarac je njegove riječi shvatio ozbiljno i otišao na liječnički pregled. Ispostavilo se da je uistinu imao rak na desnom testisu. Iako mu je šala na kraju spasila život, liječnici upozoravaju kako testovi za trudnoću ne mogu baš svaki put pouzdano ”nanjušiti” rak testisa pa se redovne kontrole ne bi trebale izbjegavati.

Podijeli ovaj članak
Napišite komentar
0 komentara
Inline Feedbacks
View all comments