fbpx

Mostar: Nisu htjeli da ga puste u zgradu PIO fonda u šorcu, a on se dosjetio genijalne ideje

1 min. za čitanje

Na društvenim mrežama pojavila se fotografija, koja je navodno nastala u Mostaru, tačnije u zgradi PIO fonda, a na kojoj je glavni akter muškarac u haljini. Kako bi stvar bila zanimljivija, on nije slučajno u haljini – bar tako kažu twiteraši.

„Pobjednik dana, lik u Mostaru koga nisu htjeli pustiti da uđe u zgradu PIO u šorcu. U butiku preko puta kupio haljinu i sve ok“, piše iznad fotografije koja je svjetlost dana ugledala na Twiteru, a na kojoj muškarac, sa rukama na leđima najnormalnije čeka u redu. U haljini.

„Radila sam na šalteru… Imala sam dva „slučaja“. Jedan je od djevojke uzeo dugačku suknju i sve nas zabavio. Drugog nisu pustili u urednim bermudama, pa je kupio molerima par piva da sjede u ulazu u gaćama, a on obukao radno odjelo. Prljav i pocjepan može?!“,

„Kako može u papučama, kad su i one zabranjene“, „Možda je čak i dobio mjesto preko reda… zbog političke korektnosti i rodne ravnopravnosti“, „U firmi ulazim u popodnevnu smjenu sa bermudama ispod koljena portir kaže ne mozeš ući..kažem kolegi koji ulazi da mi donese iz pogona radni kombinezon.. riješeno“, „Treba se sjetiti ovoga“, samo su neki od komentara.

Podijeli ovaj članak
Napišite komentar
Subscribe
Notify of
0 komentara
Inline Feedbacks
View all comments