fbpx

Ibrahimović uz čuveni hit Nade Topčagić proslavlja 500 postignutih golova u karijeri

1 min. za čitanje

U utakmici između Milana i Crotone, u 30. minutu Ibrahimović je postigao svoj 500. gol, a zatim i 501. u drugom poluvremenu. Fudbaler Zlatan Ibrahimović je danas prešao granicu 500. gola u klupskoj karijeri, tako što je dao dva gola kako bi pomogao svom klubu Milanu da pobedi Crotone rezultatom 4:0. U 30. minutu, Ibrahimović je postigao svoj 500. gol, a zatim i 501. u drugom poluvremenu utakmice 21. kola serije A.

Za Milano, dva gola je postigao i Ante Rebić u razmaku manjem od minuta. Šveđanin po rođenju i pasošu, ali vrlo često Balkanac mentalitetom. Zlatan Ibrahimović nikada nije bio klasični Skandinavac. Č

esto je iz njega kuljao taj balkanski temperament od kojeg je uzeo neke najbolje i poneke najgore osobine. Družio se sa igračima sa prostora bivše Jugoslavije, znao i da opsuje ‘na našem’, a ne krije ni da mu je muzika sa ovih prostora omiljena.

Večeras je na društvenim mrežama podelio snimak na kojem uz čuveni folk hit Nade Topčagić ’Jutro je’ proslavlja današnju pobjedu Milana i svoj veliki jubilej od 500 postignutih golova u karijeri.

Podijeli ovaj članak
Napišite komentar
Subscribe
Notify of
0 komentara
Inline Feedbacks
View all comments